Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Μην πέφτουμε στην παγίδα

Καλημέρα αγαπητοί συνοδοιπόροι, εδώ και πολλές μέρες διαβάζουμε από αρκετά ιστολογία, για μεταγγραφές επιπέδου Superleague , για το που θα παίξει συμπολίτης , για το πόσα διαρκείας έχει διαθέσει η ΠΑΕ Νικη, για πολιτικές παρεμβάσεις των πολιτευτών του νομού μας στο αυτοδιοίκητο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, και άλλες ομορφιές

Να τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά όμως
Το κεφάλαιο μεταγγραφές, είναι σημαντικό ότι η ομάδα μας παρ όλες τις αντιξοότητες προχωρά σε κινήσεις ουσίας και όχι κατ ε με σε εντυπωσιασμού, με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις επί σειρά ετών στην Α και στην Β εθνική , επενδύοντας παράλληλα στο μέλλον ,με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αργότερα θα είναι η βάση για τον μελλοντικό κορμό του συλλόγου μας.
Ελέω της οικονομικής κρίσης, αρκετοί Manager παίζουν παιχνίδια για να μπορέσουν να πετύχουν στους πελάτες τους ,την καλύτερη δυνατή μεταγγραφή ,με το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για τους ίδιους και τους πελάτες τους, ευτυχώς όμως για εμάς ο Ανδρέας Πάτσης αυτό που είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν , το κάνει πράξη και δεν μπαίνει σε αυτό το ιδιότυπο παζάρι.
Ξέρουμε όλοι εμείς οι οπαδοί ότι τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, αλλά θα πρέπει να διδαχθούμε από το πρόσφατο παρελθόν, ότι περίπου 7 μήνες η ομάδα ήταν για διάλυση ,ελέω χρεών των τρισάθλιων διοικήσεων , και ξαφνικά κάποιοι από εμάς ζητούμε μεταγγραφικά ΜΠΑΜ?? συνιστώ υπομονή , διότι αυτή η διοίκηση έχει να διαχειριστεί έκτος από τον αγωνιστικό προγραμματισμό της περιόδου 2012-13, και ένα μεγάλο χρέος που άφησαν οι προκάτοχες αμαρτωλές διοικήσεις.

Για το που θα παίξει ο συμπολίτης?? ειλικρινά υπάρχει κάποιος λόγος να μας ενδιαφέρει?? η μήπως έχουμε να αποδείξουμε κάτι??? και αν ναι, σε ποιους?? μήπως θυμάστε τι είχε δηλώσει ο Ανδρ.Πάτσης στο Γαλάζιο ραδιόφωνο ?? αν όχι σας το υπενθυμίζω.
Στόχος μας δεν είναι να κερδίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Τώρα για κάποιους που φοβούνται ότι αν θα παίξει ο συμπολίτης στην Football League, και χάσουμε χορηγίες τι να πω???, εμάς η θέση μας είναι στην εξέδρα με το διαρκείας ανά χείρας, να ξεπεράσουμε επιτέλους τα διοικητικά σύνδρομα και τις βλακώδης αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Η διοίκηση κάνει κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση με το νεοσύστατο τμήμα marketing.

Τώρα για το εισιτήρια διαρκείας, εδώ θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι foul της διοίκησης να παρουσιάζει σε κοινή θέα , το πόσα εισιτήρια διαρκείας έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής, διότι αυτό γίνεται εκμεταλλεύσιμο, και αντικείμενος χλεύης ως προς το φίλαθλο κοινό της Νίκης Βόλου, γνωρίζουμε ότι ο μήνας Αύγουστος είναι ουσιαστικά νεκρός μήνας από πλευράς εισόδων της εκάστοτε ΠΑΕ.
Ξέρουμε ότι ο Ανδρ.Πάτσης έχει πάρει ένα πολλή μεγάλο φορτίο στην πλάτη του, όπως επίσης γνωρίζει ,ότι η οικονομική κρίση έχει ακουμπήσει τους πάντες, η κίνηση για καταβολή σε 2 ισόποσες δόσεις για αγορά του εισιτηρίου διαρκείας κινητε  προς την σωστή κατεύθυνση.
Για όσους νομίζουν ότι δεν θα πιάσουμε τους στόχους των 2.000 εισιτηρίων διαρκείας , καλύτερα να πάνε για μπάνιο, η να κρυφτούν στο φυσικό τους περιβάλλον (κουφάλες δέντρων).

Πολιτευτές του νομού μας, ένα άλλο αμαρτωλό κεφάλαιο στα τεκταινόμενα του νομού μας, ούτε 100 σελίδες δεν μου φθάνουν για να περιγράψω τα αίσχη τους ,και το κακό που έχουν κάνει σε ολόκληρη την Μαγνησία.
Στο θέμα μας όμως στο καθαρά αθλητικό, κάποιοι από τους πολιτευτές μας τους οποίους εμείς με την ψήφο μας τους βάζουμε στο Ελληνικό κοινοβούλιο να μας εκπροσωπήσουν, για τους δικούς τους λόγους παρεμβαίνουν στα αθλητικά δρώμενα , μονό για την μία ομάδα της πόλης ,και βέβαια για πελατειακούς λόγους, το αν κοροϊδεύουν τους φιλάθλους του αντίπαλου σωματείου ,δεν μας αφορά είναι κάτι που αφορά τους ίδιους.
Όμως δεν είδα ποτέ από μεριά τους να υπάρχει η ίδια ευαισθησία ,όταν η ομάδα μας δεν είχε μέρος για να προπονηθεί και έτρεχε σαν την τσιγγάνα από περιοχή σε περιοχή, παρακαλώντας τον εκάστοτε τυχάρπαστο.
Δεν είδα να υπάρχει παρέμβαση, όταν η ομάδα Μπάσκετ έκανε προπονήσεις στον καταψύκτη του κλειστού γυμναστηρίου Μπάσκετ της νέας Ιωνίας.
Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι, και όλοι εσείς κρίνεστε ανεπιθύμητοι από τον λαό της Νίκης, και για να μην ξεχνιόμαστε εάν ποτέ έρθετε να παρακολουθήσετε αγώνα της Νίκης στο Πανθεσσάλικο , τον γκισέ των εισιτηρίων τον ξέρετε,, ο τσάμπας πέθανε ..

1 σχόλιο :