Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. ΜΑΚΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

 
«Εξαιρετικά παράλογη» χαρακτήρισε την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου από τον κρατικό μηχανισμό, η βουλευτής Μαγνησίας, κ. Χρυσοβελώνη, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Αθλητικό μπάχαλο» του Νίκου Μακρίδη, στο BlueStarFm 103. Τάχθηκε στο πλευρό της διοίκησης και του κόσμου και δεσμεύτηκε να κάνει τα πάντα για να γίνει το αυτονόητο.


Θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τη φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, πήρε ο βουλευτής Μαγνησίας, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μιλώντας στο αθλητικό ραδιόφωνο BlueStarFm 103 και στην εκπομπή «Αθλητικό μπάχαλο».
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως αν διαλυθεί η ομάδα το κόστος θα είναι τεράστιο και δεν θα μιλάμε μόνο για οικονομικό κόστος.



Αναλυτικά οι δηλώσεις και των 2 βουλευτών:
ΔΗΛΩΣΕΙΣ Π. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ: Έχω μελετήσει το υπόμνημα το οποίο περιγράφει επακριβώς το πρόβλημα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες. Είναι κάτι το αδικαιολόγητο και αποτελεί ακόμη ένα δείγμα του κακού ελληνικού κράτους, το οποίο βρίσκεται σε φάση πλήρους διάλυσης.
Μιλάμε για ένα πρόστιμο που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί και λένε κάποιοι εφοριακοί, κάποιοι φωστήρες ότι μπορεί να είναι 700.000€.
Με το σημερινό φορολογικό καθεστώς τα πράγματα είναι απλά. Εφόσον ο πρόεδρος αναγνωρίζει το χρέος, του κάνουν μία προσωρινή ρύθμιση 60 δόσεων όπως ισχύει για όλους τους υπόλοιπους και παίρνει μία προσωρινή φορολογική ενημερότητα.
Τα πράγματα είναι απλά. Με βασικά μαθηματικά το κράτος θα πρέπει να προτιμήσει να εισπράξει αυτό το ποσό έστω και σε δόσεις από το να μην εισπράξει ούτε ευρώ, σε περίπτωση που η εταιρία κλείσει.
Εάν υπήρχε κράτος, θα γινόταν το αυτονόητο. Πόσο είναι το χρέος; Τόσο. Διά εξήντα, έχουμε τη δόση και τελειώνει η υπόθεση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κάποιος υπάλληλος μπλοκάρει τη διαδικασία.
Δεν θα έπρεπε να υπάρξει πολιτική απόφαση για να λυθεί ένα τόσο απλό ζήτημα. Το κράτος θα έπρεπε να λύνει τέτοιες υποθέσεις αυτοδίκαια. Από αυτή την υπόθεση, το κράτος μόνο κέρδος έχει σε περίπτωση που κάνει τον άμεσο διακανονισμό.
Εγώ θα είμαι σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο και ότι μου ζητηθεί να κάνω από το δικό μου πόστο, θα γίνει. Φυσικά, να είναι νόμιμο και να υπάρχει δέσμευση πως αυτοί που δημιούργησαν αυτά τα χρέη θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Είναι παρανομία και άδικο να γίνει κάτι άλλο από αυτό που λέμε τώρα δηλ. τα 700.000€ να διαιρεθούν με το 60 και να πληρωθούν.
Γιατί αν διαλυθεί η ομάδα το κόστος θα είναι τεράστιο και δεν μιλάμε μόνο για οικονομικό κόστος.
Έχουμε φτάσει το 2012 να συζητάμε τα αυτονόητα...
Επειδή κάποιος έχει κάποια συμφέροντα, βάζει κάποιους ταλαίπωρους κατοίκους, να διαμαρτύρονται (χωρίς να γνωρίζω αν έχει γίνει αυτό με τη Νίκη).


ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Είμαι γνώστης του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου, και θα.κάνω ένα διάβημα στο αρμόδιο υπουργείο ώστε να απεγκλωβιστεί η κατάσταση. Γνωρίζω πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και ο μόνος τρόπος για να κινηθούμε αυτή τη στιγμή είναι μέσω αναφορών και δηλώσεων μιας και η Βουλή είναι κλειστή ως τις 20 Αυγούστου.
Μάλιστα, σήμερα το πρόβλημα θα γίνει γνωστό και στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καμένο, ώστε να υπάρξει μία πιο συντονισμένη προσπάθεια.
Γνωρίζω, πως οι διοικούντες έκαναν προσπάθεια να καταβάλουν στην εφορία το ποσό των 105.000€, ως προκαταβολή και ότι η εφορία αρνήθηκε να εισπράξει το ποσό και να εκδώσει φορολογική ενημερότητα.
Από τη δική μου πλευρά θα κάνω ότι είναι δυνατόν, διότι βεβαίως αναγνωρίζω τις πολύ φιλότιμες προσπάθειες που γίνονται και θεωρώ εξαιρετικά παράλογο το γεγονός ότι ενώ μία επιχείρηση θέλει να καταβάλει χρήματα, να έχουμε αυτού του είδους την άρνηση και αυτού του είδους την αντιμετώπιση. Επομένως δηλώνω απερίφραστα πως τάσσομαι στο πλευρό της Νίκης Βόλου και σαφέστατα ότι περνάει από το χέρι μου θα το πράξω».


πηγή: http://goalpost.gr

5 σχόλια :

  1. dropi sas na dinete to logo k na provalete meso tis NIKHS afto to fasistomoutro!!!!!!!!!!!!!! trizoun ta kokala ton papoudon mas!! DROPH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ!!! ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ... ΕΛΕΟΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.ΟΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΗΣΑΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!! ΕΔΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ... ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  2. βγηκε και ο βουλευτης συριζα ο νικιωτης αλεξανδρος μεικοπουλος και μιλησε αλλα δε δημοσιευσανε τιποτα.οσο για τον ηλιοπουλο καλα κανανε και τον βγαλανε γιατι θελουμε δε θελουμε ειναι βουλευτης μαγνησιας και πρεπει και αυτος να παρει θεση στο προβλημα μας!!!μουτσινας και νακος ειναι γνωστοι και δηλωμενοι αυστριακοι οποτε δωρον αδωρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥMΑΙ ΝΑ ΓΥΡΗΣΟΥMΕ ΣΤΟΝ ΕMΦΥΛΙΟ ΕMΕΙΣ ΘΕΛΟΥMΕ ΝΑ ΛΥΘΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗMΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕ MΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑYΤΟΣ ΠΟY ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΗΡΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ.....Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΝΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΟΕΟ;;; ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ;;; ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή