Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει από το Καρπενήσι πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν της Νίκης Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας αποχαιρετά το Καρπενήσι την Τρίτη 14/8 το πρωί και πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Μοντάνα την Δευτέρα 13/8 το βράδυ.
Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου γευμάτισαν έξω από το ξενοδοχείο Μοντάνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Παράλληλα ο ουρανός του Καρπενησίου έγινε φωτεινός, μετά την εκτόξευση πυροτεχνημάτων.
Την εκδήλωση οργάνωσε άψογα ο υπάλληλος του ξενοδοχείου Μοντάνα και υπεύθυνος του αθλητικού τομέα Γιώργος Λαθύρης, ο οποίος είναι και μέλος της νέας διοίκησης του ΑΠΟΚ. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Ανδρέας Θεολόγου, ο οποίος είναι διευθυντής του Ξενοδοχείου Μοντάνα.
Παρόμοια όμορφη εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, όταν το ξενοδοχείο αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης και την εθνική πινγκ πονγκ.
 

Πηγή : http://evrytaniasport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου