Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΦΙΛΙΚΟ" ΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΦΛΙΓΚΟ.
πηγή: http://www.anagenisi.net

4 σχόλια :

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ..ΚΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΡΕΒΑΝΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το φιλικό, δεν κατάλαβα, γιατί το κάναμε;
    Για να ξεθυμάνουν οι οπαδοί της Καρδίτσας;
    Συμφωνώ με τον προηγούμενο φίλο, έπρεπε να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε. Δεν δείχνει πολιτισμό, αλλά μήπως μερικές φορές η ρεβάνς επιβάλλεται;;;...άντε με τα ταγάρια κάθε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FERTE TOUS K EDW TWRA RE PAIDIA NA PAI3OUME K STHN KLOUVA ME TA TAGARIA.KAKO EINAI?? ANTE NA TOUS DW K EDW LIGO!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να παίξουμε φιλικό με την Αναγέννηση στον Βόλο και να έχει κόσμο. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά τα αίσχη έγιναν από τους οπαδούς της Καρδίτσας στους ποδοσφαιριστές μας και αν κάναμε και εμείς τα ίδια θα είμασταν και εμείς ταγάρια όπως αυτοί και δεν θα διαφέραμε σε τίποτα από αυτούς. Στους οπαδούς τους πρέπει να τα κάναμε οι οποίοι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πειράξουμε ποδοσφαιριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή