Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΑ

Δηλώσεις έκανε αμέσως μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με τον Βύζαντα Μεγάρων ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι όπως είπε «δείχνουν μεγάλη σταθερότητα».
«Εχουμε πει ότι αυτά τα φιλικά είναι ουσιαστικά δοκιμές. Κάνουμε και δοκιμές προσώπων και δοκιμές σε κάποια σχήματα. Θα τελειώσει κι αυτό το στάδιο προετοιμασίας, που είναι το δεύτερο για εμάς και θα μας μείνουν μετά τρεις εβδομάδες περίπου για να μοντάρουμε την ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε. Συγχρόνως πιστεύω ότι στις αρχές του άλλου μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και το ρόστερ μας και θα μπορούμε να κάνουμε πιο καλή αξιολόγηση σε ένα πιο ισορροπημένο σύνολο.
Σαφώς και είμαι ικανοποιημένος, σαφώς όμως και υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, γιατί εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε αυτό το πλάνο και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, δείχνουν μεγάλη σταθερότητα. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου