Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Η πόλη μας γιορτάζει μία ακόμη σπουδαία αθλητική επιτυχία κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Η ομάδα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου κατέκτησε επάξια την άνοδό της στη Β΄ Εθνική κατηγορία, δίνοντας συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες της Νίκης στο ποδόσφαιρο (άνοδος στη Β΄ Εθνική) και στο μπάσκετ (άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία).
Ολοκληρώνεται, έτσι, μια χρονιά μεγάλων επιτυχιών για τις ομάδες της Νίκης Βόλου, οι οποίες πρωταγωνίστησαν στους αγωνιστικούς χώρους και, με την εντυπωσιακή πορεία που διέγραψαν, έκαναν υπερήφανους τους φιλάθλους και όλους τους Βολιώτες.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Βόλου, εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές της υδατοσφαίρισης, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας, που κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Β΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Όπως επίσης αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους φιλάθλους της ομάδας, που στάθηκαν κοντά της και τη στήριξαν στο δύσκολο έργο της.
Ευχόμαστε στη Νίκη Βόλου να συνεχίσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο το δρόμο των επιτυχιών, διαγράφοντας μια πορεία αντάξια της ιστορίας της και των μεγάλων προσδοκιών του φίλαθλου κόσμου της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου