Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με αρκετά νέα πρόσωπα και όρεξη για σκληρή δουλειά συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασία του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενόψει της συμμετοχής του στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Οι προπονήσεις είναι διπλές και διεξάγονται καθημερινά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης τα πρωινά στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και τα απογεύματα στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, υπό την επίβλεψη του καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή μπάσκετ Σπύρου Στρατίκη. Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει σειρά φιλικών αγώνων εντός και εκτός Βόλου, όπως και συμμετοχή σε τουρνουά.
Η ομάδα της Νίκης θα βασιστεί και φέτος στις νεαρές αθλήτριες που προέρχονται από τις υποδομές της, ενώ οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με την προσθήκη παικτριών στις θέσεις που έχει ανάγκη, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να τεθούν υψηλοί στόχοι.
Στο μεταξύ, για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας μπάσκετ της Νίκης. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και αφορούν όσα κορίτσια είναι γεννηθέντα τα έτη 1997 έως 2005. Επίσης, όσες αθλήτριες επιθυμούν να ενισχύσουν τα αγωνιστικά τμήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών του συλλόγου, μπορούν να απευθύνονται στον προπονητή Σπύρο Στρατίκη στο τηλέφωνο 6983500872.
Τέλος, το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους χορηγούς και υποστηρικτές του κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, τα καταστήματα τζάμια-καθρέπτες Σκρέτας Ευάγγελος – Ελ. Βενιζέλου 207 & Περίνθου στη Ν. Ιωνία και τις κατασκευές κουφωμάτων "Αρβανίτης" – 2ας Νοεμβρίου 45 Βόλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου