Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ!

Ο κ. Παύλος Μαβίδης και κ. Ιωάννης Καουνάς, (δημοτικοί σύμβουλοι), είναι δύο μόνο από τους πολλούς που αρνήθηκαν να αγοράσουν ένα διαρκείας της ΠΑΕ Νίκης Βόλου. Μάλιστα ο κ. Καουνάς ήταν αυτός που πέρσι σε αγώνα μπάσκετ της Νίκης Βόλου απαίτησε να μπει στο γήπεδο δωρεάν χωρίς να πληρώσει εισιτήριο και ο κ. Μαβίδης αυτός που έστελνε πέρσι τα εξώδικα στην ΠΑΕ για τους ξενώνες του Πανθεσσαλικού επιμένοντας να μας κάνει έξωση.

Σε αντίθεση με αυτούς του δύο, ο δήμαρχος του δήμου Βόλου κ. Π. Σκοτινιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ν. Μαυρόπουλος και ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Α. Μεϊκόπουλος αγόρασαν διαρκείας κανονικά.


Εμείς περιμένουμε και από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της Νέας Ιωνίας αρχικά και μετά του Βόλου, να μας πούνε αν πήρανε διαρκείας της ΠΑΕ Νίκης Βόλου. Μη νομίζεται ότι δεν θα το μάθουμε. Υπομονή και θα βγούνε και τα δικά σας σε λίγο.

4 σχόλια :

  1. Σταμπάρισμα από εδώ και πέρα στους πάντες που δεν κάνουν το καθήκον τους,, είτε λέγονται πολιτικοί είτε επιχειρηματίες δήθεν <>, που ενώ έχουν δουλεία, δεν αγοράζουν έστω 1 διαρκείας οικονομικής κατηγορίας.
    Αlohas-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΟΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ-ΨΕΥΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ... ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ "ΝΙΚΑΡΕΣ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ... ΘΕΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΛΙΔΟΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑ ΕΥΧΟMΑΙ ΣΥΝΤΟMΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή