Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΕ

Σε σχέση με τη συνεχιζόμενη εκκρεμότητα συμμετοχής της Νίκης Βόλου αλλά και άλλων ομάδων στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που ξεκινούν, η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη μας απέστειλε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα το μεσημέρι μου τηλεφώνησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης για το θέμα της αδειοδότησης των ποδοσφαιρικών ομάδων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Σε συνέχεια πρόσφατης ερώτησης μου για τα προβλήματα του Βόλου, ο αρμόδιος υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει στην Βουλή τροπολογία για την παράταση κατά ένα μήνα της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών από όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Νομίζω πως είναι μια καλή αρχη που δείχνει ότι τόσο ο κοινοβουλευτικός έλεγχος όσο και οι άλλες παρεμβάσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πιάνουν τόπο. Περιμένουμε τη συνέχεια στην Ολομέλεια της Βουλής και βέβαια αναμένουμε και πολλές περισσότερες πρωτοβουλίες από το Υπουργείο, οι οποίες θα δίνουν οριστική λύση στα προβλήματα των ομάδων του Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου