Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α. ΜΕΪΚΟΠΟΛΟΥ

Η Νίκη Βόλου αποτελεί ιστορική ομάδα , ιδρύθηκε το 1924, δεμένη με το προσφυγικό μικρασιάτικο στοιχείο, και όχι μόνο, της Νέας Ιωνίας ,του Βόλου και της Μαγνησίας, έχοντας δεσμούς με όλη την κοινωνία και τη νεολαία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. 

Πιστεύω ότι το υπόμνημα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου περιγράφει με σαφή τρόπο την προσπάθεια που καταβάλει για να εξυγιανθεί οικονομικά και ότι επιδιώκει να λύσει το οικονομικό πρόβλημα που υφίσταται με νόμιμο και δίκαιο τρόπο, πληρώνοντας το χρέος με δόσεις και να λάβει την προσωρινή φορολογική ενημερότητα που ζητά.

Όλη η κοινωνία της πόλης και της περιοχής στέκεται στο πλευρό της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, το ίδιο και εγώ. Στα πλαίσια αυτά και με τις παραπάνω σκέψεις προώθησα, με τη διαδικασία της αναφοράς, το υπόμνημα που μου απέστειλε η διοίκηση του σωματείου με το αίτημα της έκδοσης προσωρινής φορολογικής ενημερότητας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει η ομάδα της Νίκης Βόλου να συμμετέχει στις εγχώριες διοργανώσεις μέχρι να ολοκληρωθούν ο Έκτακτος και ο Τακτικός Οικονομικός έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

2 σχόλια :