Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η Απόλυτη Ξεφτύλα


Καλησπέρα Νικιώτες, διαπίστωσα σήμερα ότι ο μικροεγωισμός και οι αντιπάθειες μεταξύ των οργανωμένων οπαδών , ζουν και βασιλεύουν.
Η εικόνα των 3 κυρίως συνδέσμων ήτο τραγικότατη, ως προς τις θέσεις που κατέλαβαν σήμερον το απόγευμα,στας εξέδρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αλλού καθόταν το Blue Club ,αλλού οι Blueangels , και αλλού ο όμιλος φιλάθλων της Νίκης.



Τα σχόλια δίναν και παίρναν ,και δυστυχώς ήτο κακοπροαίρετα από όλες τις πλευρές, αυτή η εικόνα στα μάτια ενός απλού Νικιώτη φιλάθλου που παρευρέθη σήμερα ήταν επίσης ντροπιαστική ,για το οπαδικό κίνημα.
Προσπαθούσαν οι οργανωμένοι ,να αποδείξουν τι? ότι ο σύνδεσμος στους είναι ποιο φανατικός η ποιο Νικιώτικος από τον άλλον?
Η εικόνα έδειχνε σκορποχώρι ,και αυτό δεν τιμάει κανέναν που θέλει να αυτοαποκαλείται οργανωμένος οπαδός της Νίκης Βόλου.
Καλό ,θα ήταν οι πρόεδροι των συνδέσμων να κάτσουν και να τα βρουν,προτού αρχίσει το πρωτάθλημα, γιατί εκεί ο τηλεοπτικός φακός θα είναι αμείλικτος.

22 σχόλια :

  1. και οχι μονο η απολυτη ξεφτιλα αλλα μπορουν να μασ πουν οι συνδεσμοι απο ποσα μελη απαρτιζονται και γιατι δεν εχουν παρει διαρκειασ ολοι τουσ αρκετα χρονια και αυτοι ειχαν μαθει στο τζαμπα ας πληρωσουν λοιπον να παρουν διαρκειας και να καθονται ολοι μαζι στο γηπεδο και οχι αυτο το σκορποχωρι δεν ντρεπεσται να μασ κοροιδευουν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ 531 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ?ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΚΕΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ BLUE ANGELS ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ......ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ....

    Α ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΚΙΟΛΑΣ

    ΘΥΡΑ 3 ΒΟΛΟΣ CLUB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΘΥΡΑ 3" ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ;;; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ...ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 5 ΑΤΟΜΩΝ, ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ BLUE CLUB ΚΑΙ Ο ΟΦΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ (Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΑΛΛΆ ΚΑΙ Η "ΘΥΡΑ 3", ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΟΦΩΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...
      ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΑΚΟΥ 5 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ;;; ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΜΑΣΤΕ ΡΕ;;; Η ΡΕΑΛ;;;

      Διαγραφή
    2. αμα μαθεις για την Θυρα 3 και το τι περασαν ολα τα παιδια για να στησουμε σημαια στον Βολο δεν θα μιλουσες για συνδεσμο φαντασμα....τελοςπαντων και γω συμφωνω οτι πρεπει να ειναι ολοι μαζι αλλα οχι οτι ειμαστε και τσακωμενοι....

      Διαγραφή
  3. Χθες ειδα κοσμο να μπαινει τσαμπα??!!! Τι γινεται εδω περα ΠΑΛΙ ρε παιδια , δεν το καταλαβα αυτο!Αρχισαμε τα ιδια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ 1000 ΜΟΝΣΤΕΡΑΔΕΣ ΕΔΩ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ..

    ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι οπαδοι ανηκουν στο πεταλο..τελος ολα τ αλλα παραμυθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ BLUE CLUB ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΑΔΟΣ.
    ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ..ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΡΙΑ...ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ..Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ..ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ..

      Διαγραφή
    2. ΘΕΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ: ΠΑΟΚ-ΠΕΤΑΛΟ, ΑΡΗΣ-ΠΕΤΑΛΟ, ΠΑΟ-ΠΕΤΑΛΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΕΤΑΛΟ, ΑΕΚ-ΠΕΤΑΛΟ, ΟΦΗ-ΠΕΤΑΛΟ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΕΤΑΛΟ, ΣΕΡΡΕΣ-ΠΕΤΑΛΟ, ΛΑΡΙΣΑ-ΠΕΤΑΛΟ.

      ΤΩΡΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ-ΞΑΝΘΕΣ ΚΛΠ ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΤΑΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ FENTAGIN AΛΛΑ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ.

      ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ. ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.Η ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ Κ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΕΤΑΛΟ..Η ΘΥΡΑ 3 ΧΩΡΑΕΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΟΙ 200 ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ..ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΣ/ΚΟΥ ΧΩΡΑΝΕ 3.500..ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΣΤΩ 700 ΟΡΘΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ..ΑΛΛΑ 300 ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ 3.500 ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΦΙΛΕ..Κ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ..Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ..ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..

      ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΙΛΟΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ Ο ΣΠΑΝΟΣ. ΟΙ ΠΑΓΟΥΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ;

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.... ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.... ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    6. ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

      Διαγραφή
    7. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΑΜΕ. ΜΗ ΚΛΑΨΟΥΡΙΑΖΕΤΕ.

      Διαγραφή
  7. re paidia den yparxh petalo s ena panthessaliko twn 23.000 me 2-3000 kosmo!!tha geinoume kseftila an piasoume petalo kai apenanti o fakos deixnei ena adeio ghpedo...myalo thelei dld!!!oti malakia t katevei tou kathena leei.......giayto olloi re alania kentro na geinei xamos!!aiwnia pistos dikos opados niki volou 1924..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ 0.

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΤΑΛΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 3 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ. ΔΕ ΜΗΛΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ 3500 ΘΕΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΑΣ ΤΗ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ. ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ 500 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΣΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΛΟ..ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ΕΧΟΥΝ..ΤΕΣΠΑ..ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ..ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ..

      Διαγραφή
  9. Παιδια μην ξεχνάτε ότι θα υπάρχει κόσμος και στην σκεπαστη οπότε καταλαβαίνετε για να φαίνεται γεμάτο το πανθεσσαλικο θέλεις 12.000 κόσμο. Εγώ συμφωνώ με τους γαλάζιους αγγέλους αλλα το πέταλο για την ώρα πρέπει να περιμένει.ας κάνουμε καυτή ατμόσφαιρα από την κεντρική κ μετά πάμε όλοι στο πέταλο. Και μια έκκληση προς όλους τους συνδέσμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ειμαι οργανωμενος,η αποψη μου ειναι οτι Θα ηταν καλυτερα να υπηρχε ΕΝΑΣ δυναμικοτατος συνδεσμος που θα αριθμουσε πολλα μελη.Οπως και να λεγοταν αυτος.Αν δουμε και απο αλλες ομαδες της περιφερειας με κοσμο ΕΝΑΣ ειναι ο δυναμικος τους συνδεσμος ειτε λεγετε μονστερ,ειτε μπλου βαγιερος οι γιαννιωτες,ειτε warriors6 οι παναιτολικοι,ειτε snakes οι οφιτζηδες.Εμεις γιατι να ειμαστε εξαιρεση?Και σ αυτο το θεμα να εχουμε "διχονοια"? Γιατι ρε μαγκες? Τοσο δυσκολο να τα βρειτε για ενα δυνατο συνδεσμο?
    Και απο κει και περα ας υπαρχει φυσικα και ο ιστορικος ομιλος φιλαθλων για τους πιο μεγαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ Κ ΑΡΧΗΓΟΙ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΤΗ ΝΙΚΗ..

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω φιλε μου 9.31,δυστυχως ετσι ειναι Βαζουμε μερικες φορες το εγω μας πανω απο την ΝΙΚΗ κατι που ειναι μεγα λαθος και ισως να ευθυνεται και αυτο που τα τελευταια χρονια δεν εχουμε δει προκοπη.Και στο σχόλιό μου παραπανω εθεσα το θεμα στην γενικοτερη μορφη του, γιατι απο κει ξεκιναν ολα.Αν υπηρχε ενας συνδεσμος δεν θα γινοταν αυτη η κουβεντα.Ας το καταλαβουμε καποτε οτι μονο ΕΝΝΟΜΕΝΟΙ θα παμε μπροστα.

      Διαγραφή