Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Γκολ και θέαμα προσέφεραν Νίκη Βόλου και Ρήγας Φεραίος στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο του Βελεστίνου. Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν με 5-2 της γηπεδούχου ομάδας, ενώ έχασαν κι αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Ο Περικλής Αμανατίδης πειραματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν τους είχαν δοθεί μέχρι σήμερα ευκαιρίες, όπως ο τερματοφύλακας Κεφαλάς και ο Τζανετόπουλος, ενώ το ντεμπούτο τους με την κυανόλευκη ομάδα πραγματοποίησαν οι Σαμαράς και Πουρτουλίδης.

Στο 11’ ο Ρήγας Φεραίος άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζή και κεφαλιά του Σπαθή.  Ένα λεπτό αργότερα η Νίκη Βόλου «απάντησε» με τον Σούφλα που με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-1. Στο 29’ ο Ρηγίνος με πλασέ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.
Στο 35’ οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου. Ο Φλίγκος έκανε το ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Γεωργατζής από κοντά πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν στο 55’, όταν ο Τάντιτς με ωραία ατομική ενέργεια έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Τσουμπέκου. Το τέταρτο γκολ της Νίκης πέτυχε στο 84’ ο Χολέβας με κεφαλιά, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κυριάκος με σουτ από το ύψος του πέναλτι.  

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ανδρέας Καπέσιος, με βοηθούς τους Τασιόπουλο και Κόκκαλη. 

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γοτούλης (46’ Ποτόμι), Βουραζέρης, Σπαθής, Χατζηαθανασίου (67’ Ρουκάς), Μπακάλης (70’ Γκοντόλος), Χατζής (74’ Ρέβης), Γούτσιος, Μπήκας (46’ Τσουκάλης), Ρηγίνος (46’ Κολημήτρας), Μιχολίτσης (46’ Πάσχος)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καρακούτσης (70’ Κεφαλάς), Τζανετόπουλος (80’ Σαμαράς), Μκρτσιαν (65’ Καρατζάς), Ψιάνος (46’ Βέρτζος), Μήτσης (46’ Χολέβας), Ριζογιάννης (46’ Κυριάκος), Χάμος (46’ Αργύρης), Σούφλας (46’ Λαζαρίδης) , Γεωργατζής (46’ Ρόππας), Τάντιτς (65’ Πουρτουλίδης), Φλίγκος (46’ Ουέλινγκτον)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου