Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ: Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 και ώρα 17:15 στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, έχει προγραμματιστεί η έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Καλούνται όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας να δώσουν το "παρών".

ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 και ώρα 19:15 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Η νέα σεζόν θα βρει τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της Νίκης να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και για το λόγο αυτό καλούνται όλοι όσοι ανήκουν στο δυναμικό των Ν.Α. Νίκης να βρίσκονται τη συγκεκριμένη ώρα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας.

ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία θα λάβει χώρα την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 και ώρα 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Καλούνται οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, όπως και όσες αθλήτριες επιθυμούν να ενισχύσουν τα αγωνιστικά τμήματα νεανίδων και κορασίδων της Νίκης, να παραβρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου