Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ


11 ή 12/8 Καρπενήσι: Νίκη Βόλου – Καλλονή

22/8 Καρδίτσα: Αναγέννηση – Νίκη Βόλου

29/8 Βελεστίνο: Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου 

2/9 Πανθεσσαλικό: Νίκη Βόλου – ΑΕΠ Ηρακλής Θ.

6/9 Τύρναβος:  Τύρναβος – Νίκη Βόλου

*Το φιλικό με τον Πιερικό το οποίο είχε ανακοινωθεί θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες


Ανεβάζουν ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου στο Καρπενήσι, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και όλα αυτά μόνο χαμόγελα μπορούν να φέρουν στο τεχνικό τιμ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες προετοιμασίας στο Καρπενήσι αλλά και από τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του δηλώνει ο Περικλής Αμανατίδης.

«Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Προπονούμαστε στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη σκληρή δουλειά που γίνεται. Ολοι οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πραγματικά δείχνουν μεγάλη όρεξη στο γήπεδο. Στις προπονήσεις έχουμε σημαντική βοήθεια για το τι καταφέρνουμε με ένα team system με πομπούς που καταγράφει τα πάντα στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές, ώστε να γίνεται άρτια η δουλειά μας. Στο τεχνικό τιμ έχουμε και τον συνεργάτη μας, Γιώργο Αδάμ που μας βοηθάει στις μετρήσεις.
Θα δώσουμε ένα φιλικό ματς με την Καλλονή και στις 14 του μηνός που θα επιστρέψουμε στο Βόλο θα έχει γίνει μια πολύ σκληρή δουλειά, μια πολύ καλή γνωριμία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και θα έχουμε βάλει τις βάσεις που επιθυμούμε. Ολοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι είναι απλά παιδιά και έχουν αγκαλιάσει τους μικρούς της ομάδας. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όλα τα παιδιά είναι ξεχωριστά. Δεν έχουμε έτσι κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι όλα έτσι όπως τα θέλουμε. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να βγει μια καλή δουλειά και να γυρίσουμε στο Βόλο για να μοντάρουμε την ομάδα. Είμαστε στην κατάσταση που πρέπει για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπάρχει μεγάλη ηρεμία, έτσι όπως χρειάζεται να έχει μια ομάδα στο ξεκίνημα της και έχουμε όλο τον χρόνο για να κάνουμε ένα σύνολο όπως το θέλουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πλατανιά, αλλά το φιλικό δεν έγινε, γιατί κρίναμε ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για κάποιο ματς, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου Μοντάνα, Γιώργο Λαθύρη που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστούμε».

πηγή: www.nikifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου