Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BLUE ANGELS 28/8

Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες δηλώσεις του προέδρου και μεγαλομετόχου της ομάδας, σχετικά με την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Είναι αλήθεια πώς ίσως να περίμενε μια μεγαλύτερη άμεση οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο, στην αρχή της σεζόν μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως γκρινιάζοντας σε ραδιόφωνα και εφημερίδες κανείς δεν θα πειστεί να πάρει διαρκείας εάν δεν έχει σκοπό να το κάνει, καθώς το πρόβλημα πιστεύουμε είναι καθαρά οικονομικό. (65% μείωση στα εισιτήρια διαρκείας όλων των μεγάλων της Αθήνας και της Θες/νίκης) και όλοι το έχουμε καταλάβει λίγο έως πολύ.
Εμείς οι BLUE ANGELS ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου καλούμε τον κόσμο της Νίκης Βόλου να κάνει ένα μεγάλο μπάσιμο στις αγορές των εισιτηρίων διαρκείας έστω και τώρα την τελευταία στιγμή, καθώς οι μάχες που έχουμε δώσει σε κάθε ξεχασμένη από το Θεό κερκίδα, σε κάθε παιχνίδι μέσα στην κλούβα (ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ , ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΥΠΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ) δεν αρκούν! Πρέπει ο κάθε Νικιώτης που έχει αντέξει 50 χρόνια μακριά από την Α’ εθνική, που έχει αντέξει τον εγχώριο πόλεμο που δέχεται τα τελευταία 20 χρόνια, που άντεξε ακόμα και τη χούντα της «φώκιας», να αντέξει την κρίση και την κατάσταση που μας οδήγησε η κυβέρνηση της χώρας και να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας!
Όχι για να αποδείξει κάτι, αλλά γιατί αυτή η κίνηση θα δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη στην ομάδα μας, στην αρρώστια μας, την τρέλα μας τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!!!
BLUE ANGELS 1994 – NEVER GIVE UP!

2 σχόλια :

  1. kati akougete gia to ghpedo tou aerinou.isxyei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή