Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLUE ANGELS

Επειδή στην τελευταία μας ανακοίνωση δεν πήραμε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν το κάναμε σε καμία περίπτωση εσκεμμένα και ότι δεν θέλουμε να καλύψουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι με παλιές διοικήσεις και μετόχους της ομάδας μας οι οποίοι είναι υπαίτιοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας αλλά και για τον πόλεμο που γίνεται σε αυτή φέτος. Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε απέναντι τους μέχρι η ομάδα να καθαρίσει από όλους αυτούς.
Θέλουμε να δηλώσουμε επίσης προς όλους αυτούς και τα παπαγαλάκια τους που τους στηρίζουν ακόμα ότι δεν ήμασταν εμείς οι οργανωμένοι, αυτοί που αφήναμε την ομάδα να δικαστεί ερήμην της σε δικαστήρια, δεν ήμασταν εμείς αυτοί που δεν πληρώναμε ξενοδοχεία και εστιατόρια όπου πήγαινε η ομάδα, δεν ήμασταν εμείς αυτοί που φτιάχναμε συμβόλαια Α’ εθνικής σε παίκτες ανύπαρκτους και τα υπογράφαμε εις βάρος της ομάδας και πολλά άλλα. Εμείς ήμασταν αυτοί που όπου η ομάδα αγωνίστηκε την ακολουθήσαμε παντού, από την Καλαμάτα μέχρι την Αλεξανδρούπολη και σε όλα τα τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ και νέους αθλητές. Γιατί πάνω απ’ όλους και από όλα βάζουμε μόνο την ομάδα μας και τίποτε άλλο.
Ζητάμε σαν σύνδεσμος από όλους αυτούς να απομακρυνθούνε από τη Νίκη Βόλου γιατί αρκετό κακό κάνανε στην ομάδα μας. Όποιος πολεμάει τη Νίκη Βόλου θα μας βρει απέναντι του, ακόμα και αν είναι από την ίδια την ομάδα. Κύριε Ζάγκα ζητάμε και δημόσια την παραίτηση σας από το πόστο σας στην ερασιτεχνική Νίκη Βόλου γιατί δεν μας εκφράζετε.
Όσο για το θέμα της κερκίδας που πολύ λόγος έγινε για το τίποτα, εμείς θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε της στάση μας και να πούμε ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τους υπόλοιπους συνδέσμους της Νίκης Βόλου. Τους καλούμε στο επόμενο φιλικό την Κυριακή να είμαστε όλοι στο πέταλο, εκεί που ανήκουν οι οργανωμένοι, να φωνάξουμε για την αγαπημένη μας ομάδα όλοι μαζί. Δεν μας χωρίζει τίποτα.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας επίσης αλλά και όλους τους φιλάθλους της, ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές των νέων μελών στο σύνδεσμο μας. Τα νέα μας γραφεία θα βρίσκονται πλέον Αναπαύσεως 43 και σας περιμένουμε εκεί να τα πούμε και από κοντά, πάντα με τη Νικάρα στην καρδιά!
BLUE ANGELS 1994 – NEVER GIVE UP

1 σχόλιο :

  1. ΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ? ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΟΥ? ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΡΟ΄Ι΄ΔΕΥΕΙ Ο <>- ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.[ΠΑΡΑΣΙΤΟ-15800]ΕΞΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή