Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BLUE CLUB

Αδέρφια Νικιώτες
Τόσα χρόνια,παρόλα τα προβλήματα, δεν λυγίσαμε ,ούτε εγκαταλείψαμε την προσπάθεια να κρατήσουμε τη σπίθα της Νικιώτικης ιδέας ζωντανή.
Αντέξαμε την απαξίωση και την αβεβαιότητα, είδαμε τον ιστορικό μας σύλλογο να διασύρεται στα χωράφια της «πρωτόγονης» Γ΄ εθνικής, αντισταθήκαμε σε μόδες που κάποιοι προσπάθησαν να μας πλασάρουν ή και κατά περίπτωση να μας επιβάλουν να ακολουθήσουμε...
...Πλέον η αυθεντική δύναμη του νομού, η Νίκη Βόλου 1924 που κοσμεί την όμορφη πόλη μας απο το 1924, έχει αλλάξει διοικητική και ιδιοκτησιακή σελίδα και ανακτά την χαμένη της αίγλη.
Η νέα προσπάθεια πρέπει να αγκαλιάστεί από όλους τους Βολιώτες, για να διαδραματίσει η Νίκη, και κατ' επέκταση η πόλη μας, πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε αυτές τις ομολογουμένως δύσκολες εποχές για όλους μας , καλούμε τον κόσμο της Νίκης να δείξει έμπρακτα την αγάπη και την συμπαράστασή του στην νέα μεγάλη ομάδα που χτίζεται ,με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.
Η δυναμική του κόσμου μας δέν αρκεί να υπάρχει , πρέπει και να φαίνεται, είναι
πολύ μεγάλο στοίχημα για όλους μας, ο αριθμός των διαρκείας να είναι αντάξιος
του λαϊκού ερείσματος μιας ομάδας όπως είναι η Νίκη Βόλου.
Είμαστε σίγουροι ότι η φιλότιμη και επίπονη προσπάθεια της νέας διοίκησης , θα πλαισιωθεί δυναμικά από τον ισόβιο «μέγα χορηγό» της ομάδας, που είμαστε όλοι εμείς.
Ευχαριστούμε θερμά τον αδερφό μας ,Στέφανο Κουστσούκη για την πολύτιμη προσφορά του στην δημιουργία του νέου μας site. Στην διέυθυνση : www.blueclub1985.org
Blue Club «Π.Ντοκούζης» 1985

ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου