Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΕΣ Α. ΠΑΤΣΗ ΣΤΟΝ BLUE STAR ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.

Στο αθλητικό ραδιόφωνο Blue Star μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης. Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τη φορολογική ενημερότητα, έθιξε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, ζήτησε από τους φιλάθλους να είναι ρεαλιστές και έστειλε το μήνυμα ότι το πρόβλημα δεν είναι στην ΠΑΕ, αλλά στην κατάσταση γύρω από την ομάδα. «Θα πάμε μέχρι εκεί που αντέχουμε», τόνισε με νόημα, εννοώντας ότι ο κόσμος με την συμμετοχή του δείχνει το δρόμο και η ΠΑΕ ακολουθεί.

«Εδώ και πολύ καιρό από τη Γενική Συνέλευση τόνισα το μέγεθος του προβλήματος. Ενα πρόβλημα δεν λύνεται ούτε με μαγικό ραβδί ούτε από έναν μόνο άνθρωπο. Να μην ξεχνάμε ότι κουβαλάμε μια «κληρονομιά» από το παρελθόν που απαιτεί και επιβάλλει τη συμμετοχή όλων αυτών που υποστηρίζουν την ομάδα. Ας κοιτάξουν όλοι οι φίλαθλοι να είναι συνεπείς γιατί δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Έχουμε επτά περίπου μέρες για να λύσουμε τα προβλήματα.


Η ΠΑΕ δεν έχει να καλύψει μόνο τη φορολογική ενημερότητα. Έχει να καλύψει τα συμβόλαια των παικτών, προσφυγές, υλικά, προπονητικά κέντρα, σπίτια, φαγητά, αποστολές και πολλά άλλα που μπορεί να μην τα κοινοποιούμε, αλλά δεν σημαίνει ότι καθημερινά δεν τα αντιμετωπίζουμε. Προσπαθούμε να τα συμμαζέψουμε όλα και να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές σύνολο στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Το θέμα είναι να είμαστε ρεαλιστές. Το θέμα είναι οι Νικιώτες να μη «χτυπάνε» την ομάδα. Τα διαρκείας δεν πάνε καλά, οι φίλαθλοι δείχνουν ότι δεν στηρίζουν τη Νίκη. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και βλέποντας και κάνοντας.

Να σταματήσουμε να παραμυθιαζόμαστε και να λέμε ψέματα μεταξύ μας. Οταν εγώ μίλησα στη Γενική Συνέλευση για έναν συγκεκριμένο στόχο για τα διαρκείας κάποιοι φώναξαν από κάτω είναι πολύ λίγα. Το θέμα είναι εμένα παραμύθιαζαν ή παραμυθιάζονταν οι ίδιοι;

Αν τα διαρκείας ήταν 700 αυτή την στιγμή θα είχαμε μπει σε έναν καλό δρόμο και δεν θα υπήρχαν προβλήματα. Όσο η ομάδα δεν έχει υποστήριξη τότε θα υπάρχουν και τα προβλήματα. Κοιτάμε όμως κι αυτά να τα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να ξέρουμε μέχρι που μπορούμε και μέχρι που αντέχουμε να φτάσουμε, για να μην είμαστε φωτοβολίδα. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά και οι φίλαθλοι είχαν αγκαλιάσει την ομάδα, συν την εισφορά τη δική μου όλα αυτά τα προβλήματα δεν θα υπήρχαν. Αν αλλάξει η κατάσταση, όλα μπορούν να ανατραπούν.

Η δικαιολογία, δεν παίρνω διαρκείας γιατί δεν ξέρω αν θα παίξει η ομάδα λόγω φορολογικής ενημερότητας, δεν υπάρχει. Το ανάποδο ακριβώς ισχύει. Αν δεν πάρεις το διαρκείας δεν θα παίξει η ομάδα. Η εφορία λέει ότι θέλει τα χρήματα μέχρι την Δευτέρα. Ολα αυτά συν όλα τα υπόλοιπα έξοδα πρέπει να καλυφθούν.

Πίστευα ότι δεν θα είχαμε ανάγκη να παρακαλάμε για ένα διαρκείας. Οτι θα έρθουν από μόνοι τους οι φίλαθλοι να πάρουν διαρκείας. Εμείς από τα ραδιόφωνα, τα σάιτ, απ’ όλους αισθανόμασταν και εκλαμβάναμε ότι θα υπάρχει μεγάλη κίνηση στα διαρκείας και ότι εμείς μάλιστα καθυστερήσαμε να τα κυκλοφορήσουμε. Αλλά τελικά ήταν το ανάποδο. Η ΠΑΕ κινήθηκε σε λογικά πλαίσια. Είναι παράδοξο ότι το παρόν της Νίκης δεν υποστηρίζεται.

Αυτά που λέγονται τώρα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που λέγονταν στις αρχές Ιουλίου. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν. Ομως ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία κάνουλα που κόβει χρήματα.

Εγώ θα υπερασπιστώ την ομάδα. Όπου κι αν παίζει η Νίκη Βόλου εγώ θα είμαι παρών. Κάποια στιγμή είναι λογικό και αναμενόμενο να προσγειωθώ και εγώ. Αυτή η προσγείωση θα συμπαρασύρει τα πάντα. Θα πάμε τώρα σε χαμηλή πτήση, αφού ο κόσμος αυτό μας δίνει. Πάμε μέχρι εκεί που αντέχουν τα όνειρα μας. Νόμιζα πως θα μπορούσαμε να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ πολύ πιο γρήγορα και να κάνουμε κάποια όνειρα πραγματικότητα. Ομως φαίνεται ότι αυτό τώρα δεν πραγματοποιείται.

Αν είχες μια βάση που μπορούσες να χτυπήσεις όλα αυτά τα προβλήματα, θα ήταν διαφορετικά. Κάποια πράγματα θα γίνουν όταν θα είμαστε έτοιμοι. Δεν μπορούν να γίνουν τώρα.

Να δούμε τελικά ποιος αγαπάει αυτή την ομάδα και ποιος δεν την αγαπάει. Ποιος την αγαπάει; Αυτός που έχει βγάλει πλαστά εισιτήρια ή αυτός που κάνει προσφυγή; Ο Ερασιτέχνης είναι ιδέα. Δεν γίνεται να κάνει στην ΠΑΕ, άνθρωπος που υπηρετεί τον Ερασιτέχνη, ο Ζάγκας, προσφυγή και αίτηση επανενεργοποίησης ποινής.
Για ποια αγάπη μιλάμε; Αυτοί είναι που καταστρέφουν την ομάδα.

Το πρόβλημα δεν είναι στην ΠΑΕ, είναι η κατάσταση γύρω από την ΠΑΕ και γύρω από την ομάδα. Το πρόβλημα είναι βαθύ και έχει κακές ρίζες».

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..Ο ΠΑΤΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΣΗΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΑΞΕΙ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ..ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Κ ΜΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή