Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FCNIKI.GR

«Διαθέτουμε όλα τα εφόδια για να είμαστε μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στην κατηγορία», τόνισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής  Θοδωρής Παπαδόπουλος, ενώ όπως είπε επιθυμία του είναι να παίξει με τη Νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα:


Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Ολα τα παιδιά προσπαθούμε στις προπονήσεις και δουλεύουμε σε σωστές βάσεις με το τεχνικό τιμ. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό σύνολο για την κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και θα πετύχουμε τους όποιους στόχους μας. Βελτιωνόμαστε από μέρα σε μέρα και γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Η Νίκη δεν έχει άλλο στόχο από τα πλέι οφ και γιατί όχι και την άνοδο. Διαθέτουμε όλα εκείνα τα εφόδια για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ καλό, ώστε να είμαστε μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στην κατηγορία.

Η Νίκη σε σχέση με άλλες ομάδες διαθέτει κάποια παραπάνω στοιχεία που βοηθάνε την ομάδα και εμάς τους παίκτες. Εχει τη δυναμική του κόσμου της που τη στηρίζει και υπάρχει επίσης μια πολύ καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Αυτά δημιουργούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, που χρειάζεται μια ομάδα, τις οποίες πολύ λίγες ΠΑΕ διαθέτουν στη Football League.

Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν αυτή τη στιγμή με τους στόχους της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ από την πλευρά μου με τις δυνατότητες μου και γιατί όχι να παίξουμε όλοι μαζί στη Σούπερ Λίγκα.

πηγή: http://www.fcniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου