Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕNΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΣΤΟ GOALPOST.GR

Απόλυτα ευχαριστημένος δηλώνει ο Περικλής Αμανατίδης, σε συνέντευξή του στο GoalPOST.gr, από τη μέχρι τώρα προετοιμασία που λαμβάνει χώρα στο Καρπενήσι. Ο προπονητής της Νίκης Β., προαναγγέλλει την απόκτηση τουλάχιστον ενός μέσου κι ενός επιθετικού, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσθήκη του αμυντικού Δημήτρη Σαμαρά.


Για τη εώς τώρα προετοιμασία...
Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Οι συνθήκες ήταν άριστες και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δούλεψαν σκληρά, κάτι που θα φανεί πιστεύω και κατά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Ένα στοιχείο στο οποίο πρέπει να μείνουμε, είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί κι έτσι όλοι οι παίκτες που έλαβαν μέρος σ' αυτό το στάδιο προετοιμασίας, ακολούθησαν και ολοκλήρωσαν το προπονητικό πρόγραμμα στο 100%.

Για το επόμενο στάδιο προετοιμασίας...
Θα ακολουθήσουν ακόμη 15 μέρες σκληρής δουλειάς όπου θα γίνει και το τελικό μοντάρισμα της ομάδας. Σ' αυτό το διάστημα θα δουλευτούν συστήματα και αυτοματισμοί και σε συνδυασμό με τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί, θα χτίσουμε ένα ισχυρό σύνολο, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ. Σ' αυτό το δεκαπενθήμερο οι ποδοσφαιριστές θα γίνουν ομάδα με αγωνιστική ταυτότητα.

Για το αν επηρεάσει τον σχεδιασμό της προετοιμασίας, η περίπτωση αύξηση των ομάδων της Φούτμπολ λιγκ...
Σίγουρα, ένας, τουλάχιστον, μήνας επιπλέον αγωνιστικής δράσης δεν είναι κάτι που μπορείς να αγνοήσεις. Θα επηρεάσει όχι μόνο τον δικό μας προγραμματισμό αλλά και όλων των υπόλοιπων ομάδων. Όμως πιστεύω πως μεγαλώνοντας το ρόστερ κατά 2 με 3 ποδοσφαιριστές και με τη σωστή προετοιμασία που έχουμε κάνει, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και σ' αυτό το ενδεχόμενο.

Για τις μεταγραφές που αναμένονται...
Ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Είναι βέβαιο πως θα αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός και ένας μέσος. Στο ρόστερ προστέθηκε και ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος και δυνατός αμυντικός. Αγωνιζόμενος στην ομάδα της Βέροιας πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ λιγκ και μη ξεχνάμε πως η Βέροια είχε πέρυσι μία από τις δύο καλύτερες άμυνες της κατηγορίας.

πηγή: http://goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου