Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Α. ΠΑΤΣΗ ΣΤΟ "ΑΘΛΗΤΙΚΟ METROPOLIS"

Για το αν εξέφρασε ενστάσεις χθες αναφορικά με την επιστροφή των τριών ομάδων στη Football league:
«Δεν τέθηκε τέτοιο θέμα χθες. Αυτό που τέθηκε είναι για το αν θα επανακάμψει, ή για το αν θα κλείσει οριστικά χθες το θέμα. Αυτό εξέφρασα εγώ. Εμείς ως θεσμικό όργανο θα έπρεπε να μπούμε στην ουσία του θέματος χωρίς να δώσουμε άλλη παράταση και προθεσμία. Θέλαμε να γίνει συζήτηση επί της ουσίας. Δεν έχει γίνει ακόμα αυτό.
Εγώ δεν θέλω να παίξουν οι ομάδες. Εγώ δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία ρουσφετολογικής εξυπηρέτησης πολιτικών παραγόντων. Αν θέλει κάποιος να παρανομήσει ας πάρει την ευθύνη. Εννοώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Παίζει με τον καημό κάποιων ανθρώπων. Δεν φταίω εγώ που ο Ηρακλής γέμισε με χρέη, που έκανε πλαστογραφία και που συνενώθηκε με τους Πόντιους. Ηρακλής πλέον δεν υπάρχει».


Για τη στάση των διοικούντων του Ηρακλή:
«Θεωρώ χαμηλού επιπέδου τους διοικούντες της ομάδας αυτής της ομάδας. Δεν ξέρουν καν τι είπα. Δεν ήταν παρόντες και έβγαλαν ανακοίνωση. Αυτοί έβγαλαν τον Ηρακλή από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και προσπαθούν ως Πόντιοι Κατερίνης να κερδίσουν πράγματα που δεν τα δικαιούνται. Οι διοικούντες των Πόντιων πάνε να κερδίσουν πράγματα μέσω της ιστορίας του Ηρακλή».

Για το τι προτείνει όσον αφορά την αποκατάσταση των τριών ομάδων και ειδικότερα του Ηρακλή:
« Όταν δεν πήραν την αδειοδότηση εξέπεσαν από την πρώτη κατηγορία άρα πρέπει να επιστρέψουν από εκεί που εξέπεσαν, δηλαδή στη Superleague. Εννοώ να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία ο Ηρακλής και όχι οι Πόντιοι. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο».

Για το πρόβλημα που προκύπτει με την αποκατάσταση των ομάδων:
«Η Τσαριτσάνη μας έστειλε προειδοποίηση να κάνουμε 22 τις ομάδες. Υπάρχει επίσης το δεδικασμένο της υπόθεσης του Ηρακλή. Θα πρέπει να δικαιωθούν άλλες 10 ομάδες Το ποδόσφαιρο απαξιώνεται. Αυτοί δεν βάζουν λεφτά στο ποδόσφαιρο και βάζουν μια οριστική ταφόπλακα».

Για το αν συντάσσεται με την άποψη Κωστούλα περί παραιτήσεως του υφυπουργού Αθλητισμού: «Θεωρώ ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να τα θέσουμε προ των ευθυνών. Τώρα κάνω μια επένδυση και δεν μπορούν να παίζουν με τα χρήματά μου ή και άλλων όπως ο κύριος Κωστούλας. Οι άλλοι για να κάνουν τις συνδιαλλαγές τους δεν μπορούν αν παίζουν με δικά μας χρήματα. Συντάσσομαι απόλυτα με τον κύριο Κωστούλα. Ο κύριος Ιωαννίδης μας ενέπλεξε χωρίς να έχει ο ίδιος σχέση. Τη δωροδοκία σε εισαγωγικά την ξεκίνησε αυτός. Η πίτα είναι συγκεκριμένη. Αν αυξήσει τις ομάδες θα πρέπει να καλυφθεί το έλλειμμα. Τα 1,2 εκατ. ευρώ αυτός τα έταξε. Εγώ μετά μπορεί να του ζητήσω αυξημένο το ποσό».

Για το νομικό ζήτημα που τίθεται με την συμμετοχή των ομάδων στη δεύτερη κατηγορία:
«Χθες η Football League έβαλε ως θέμα της νομικής καλύψεως. Ας πάρουν την ευθύνη η ΕΠΟ και η Πολιτεία. Η ιστορία έχει τρεις μήνες χωρίς να φταίει η Football League. Θέλουν να βρουν τους αποδιοπομπαίους τράγους. Αν η ΕΠΟ πάρει τη νομική ευθύνη τότε θα συναχθώ με τα όργανα».

Για την άποψη Βουγίδη περί παρανομιών αν υπάρχει περαιτέρω κέρδος στις ομάδες:
«Είναι κυνικά ρεαλιστική. Είναι όμως πρωτοφανείς. Είμαστε μια μάζωξη μαφιόζων έτσι. Είναι σαν να λες παρανομώ για να κάνω κέρδη. Εγώ όμως δεν είμαι μαφιόζος. Αν γίνει αυτό σηκώνομαι και φεύγω. Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Αν θέλουμε να συνεχίζεται αυτό που γίνεται τόσα χρόνια και έχει απαξιωθεί το πρωτάθλημα δεν έχω λόγο να συμμετάσχω σε τέτοιες παρωδίες».

3 σχόλια :

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑΔΟΝΤΙΑ. ΣΥΓΧΑΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κυριε Πάτση.

    Βρέθηκε ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΟ "ελληνικό ποδόσφαιρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ MΕΓAΛΟΣ MΑΓΚΑΣ MΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή