Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ SENTRAGOAL.GR ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΗΔΙΑ

Μόνο ως εμετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το άρθρο που έκανε την εμφάνιση του αυτές τις μέρες στο Αθηναϊκό σάιτ "www.sentragoal.gr". Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό μερικά σάιτς εδώ τοπικά κάνανε τη μέγα γκάφα να το αναδημοσιεύσουν βάζοντας κι όλας σαν τίτλο το ποιο εμετικό κομμάτι από όλο το άρθρο (βέβαια μετά από κάποια ώρα τον άλλαξε, αφού κατάλαβε τι γκάφα έκανε). Τι έγραφε αυτό;


ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ πότε θα ξεκινήσουν οι κόντρες των Αυστριακών µε τη Νίκη την... κοµµώτρια; 

Μας προκαλεί αηδία! Πολύ δε περισσότερο κάποια τοπικά σάιτς που προσπαθούν να μας πουλήσουν οπαδιλίκη και ότι αγαπάνε τη Νίκη Βόλου. Από πότε ρε μπαγλαμάδες ξαφνικά αγαπήσατε εσείς τη Νίκη Βόλου; Πότε τρέξατε για αυτή την ομάδα; Πότε πονέσατε για αυτή; Πότε κλάψατε για αυτή; Ε λοιπόν ΟΧΙ! Το παραμύθι σας δεν θα το φάμε.
Όσο για το βρωμοαθηναϊκό σάιτ δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο. Του χρόνου η "κομμώτριες", όπως αποκαλέσατε τους φιλάθλους-οπαδούς της Νίκης Βόλου, θα πανηγυρίζουν την άνοδο τους στην Α' εθνική και θα παίζουν με τις σάπιες ομάδες σας, του κατεστημένου (του ΠΟΚ).
Αδέρφια ΝΙΚΙΩΤΕΣ, εμείς σαν blog από την αρχή δείξαμε ποιοι είμαστε και πόσο αγαπάμε αυτή την ομάδα. Ήμασταν, ήμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα σάιτ καθαρά ΝΙΚΙΩΤΙΚΟ και σοβαρό για την ενημέρωση του κάθε Νικιώτη. Με ενημέρωση για όλα τα τμήματα της Νίκης Βόλου και για όλες τις εξελίξεις. Δεν έχει καμία σημασία αν θα τις πούμε πρώτοι ή αν θα έχουμε αποκλειστικότητες γιατί δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Μας ενδιαφέρει να μαθαίνετε τα πάντα γύρω από τη Νίκη Βόλου και να μη σας κρύβουμε τίποτα και για κανέναν.

1 σχόλιο :