Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Σπίτι του Κρεμασμένου ,δεν μιλάνε για Σχοινί

Καλημέρα αγαπητοί συνοδοιπόροι, με αφορμή το παρακάτω εμετικό άρθρο
http://www.bluearena.gr/index.php/podosfairo/diafora-podosfairo/16859-gia-des-poioi-milane-gia-nomimotit
Απαντάμε ως εξής.

Εμείς ποτέ ως Νικιώτες ,δεν είπαμε ότι δεν σεβόμαστε την ιστορία του πολύπαθου Ηρακλή και των υγειών φιλάθλων που εκπροσωπεί, εμείς ποτέ δεν στοχοποιήσαμε άλλες ομάδες, πέραν μιας εξαίρεσης που ασχοληθεί με αποκλειστικό στόχο ,να αυξήσει την πελατεία του στην έτερη ομάδα της πόλης βάζοντας συνεχώς τρικλοποδιές  στην ομάδα μας , οι ευθύνες για τα μέχρι πρότινος κακός κείμενα στον δικό μας σύλλογο, πέφτουν στις παλιές διοικήσεις , και αυτές σύντομα θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους.
Εφόσον αγαπητοί κύριοι του Bluearena σας αδίκησε το κράτος , η αποκατάσταση για τον ιστορικό Ηρακλή λέγετε Superleague, και όχι Football League, το ίδιο ισχύει και για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.
Με την ίδια λογική κύριοι του BlueArena ,θα πρέπει και τα Τρίκαλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας να αποκατασταθούν στην Football League, από την οποία υποβιβάστηκαν για τους γνωστούς λόγους.
Ξεχνάτε ότι στην σεζόν 2011-12 παίξατε σε 2 κατηγορίες?? που αλλού έχει ξαναγίνει αυτό???
Πως θα παιξετε στην  Football League ? ως ΠΑΕ Ηρακλής, η ως ΑΕΠ Ηρακλής? Ως ΑΕΠ υπάρχει ο κίνδυνος ένστασης από τις ομάδες που συμμετείχαν στα playoff της Football League 2, Οικονόμος Τσαριτσάνης , Ζάκυνθος , Πανηλειακός , διότι οι εν λόγω ομάδες τερμάτισαν ποιο ψηλά από την δική σας στον βαθμολογικό πίνακα ,και δικαιωματικά σε περίπτωση αναδιάρθρωσης και παράλληλα αύξησης των ομάδων της Football League από αυτήν την περίοδο, έχουν νομικό έρεισμα να διεκδικήσουν την άνοδο τους στην ανώτερη κατηγορία, σε σχέση με την ΑΕΠ.Ηρακλής που τερμάτισε χαμηλότερα , την Καβάλα που έπαιξε στην Εθνική Ερασιτεχνική, αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου που δεν έπαιξε πουθενά.
Αντί να κοιτάξετε ,να τα βάλετε με τις διοικήσεις  σας, που έφεραν τους συλλόγους σας σε αυτήν την θέση , αποπροσανατολίζετε τους οπαδούς σας ,αλλά παράλληλα την φίλαθλη κοινή γνώμη  ,ψάχνοντας να βρείτε εξιλαστήρια θύματα .
Οπότε κύριοι του BlueArena σας απαντάμε με αυτό:
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.






1 σχόλιο :

  1. οι ανθρωποι δεν πάνε καλά...
    νομίζουν οτι θα κερδίσουν τίποτα
    δεν υπήρχε τίποτα μεπτό στις δηλώσεις του προέδρου

    ίσα ίσα που θα χάσουν κιόλας

    αλλα και αυτοί παραπληροφορούν τον κόσμο τους γιατι έχει εναντιωθεί εναντίον τους και μόνο έτσι τους κρατάνε μακριά απο τις #@@##@ τους.....

    κανετε ότι θέλετε αλλα θα είστε για πάντα αε ποντίων-ηρακλής εκτός και αν τιμήσετε την ιστορία σας και κάνετε το σωστό πράγμα που είναι η Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή