Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ

Καλημέρα Νικάρες από το κυανόλευκο κέντρο του Βόλου. Το καλοκαιράκι δεν έχει φύγει ακόμα και οι ζέστες παραμένουν. Έτσι και τα πουλάκια πετάνε και κελαηδούν ελεύθερα στα βουνά του Πηλίου και στις ακροθαλασσιές. Έτσι και κάποια πουλάκια εμφανίστηκαν πάλι, μόνο που πρόκειται για πουλιά μπούφους.
Φυσικά και αναφερόμαστε στην εμετική ανακοίνωση των κόκκινων "μπούφων" του Πηλίου. Τι να πει κανείς για αυτούς τους "μπούφους". Ένας σύνδεσμος (ο θεός να τον κάνει) όπως τον αποκαλούνε, χωρίς γραφεία, χωρίς Δ.Σ. αμφιβάλουμε και αν έχει και καταστατικό. Στη φοβερή και τρομερή μεγαλούπολη της Αγριάς. Αλλά με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε μερικοί εκεί στην Αγριά δεν πρόκειται να πάτε μπροστά. Αν και πολύ αμφιβάλουμε αν οι περισσότεροι που δηλώνουν από αυτό το "σύνδεσμο" μένουν στην Αγριά και πόσοι είναι πραγματικά Αγριώτες.

Στα της ανακοίνωσης-βλακείας τώρα, αν καθίσουν αυτοί που αναφέρεστε (δημοσιογράφοι κλπ) και τη διαβάσουν θα γελάνε για καιρό. Ήρθανε οι χωριάτες της Αγριάς να κάνουνε κριτική στον Θωμαϊδη και τον Ασβεστά που έχουν χρόνια στη δημοσιογραφία, καθώς και στον πρόεδρό μας Α. Πάτση. Ρε για κουνήστε το κεφάλι σας έχει τίποτα μέσα; Ποιοι είστε εσείς που θα πείτε ποιός θα έρθει για ρεπορτάζ στο Πανθεσσαλικό και που θα πείτε πως θα κάνουν τη δουλειά τους; Όσο για το άλλο με το "ένας τύπος που κυκλοφορεί στην πόλη του Βόλου", έχετε πολύ πλάκα. Ο Α. Πάτσης θα συνεχίζει να κυκλοφορεί και θα κυκλοφορεί για πολύ στην πόλη του Βόλου, με κασκόλ της Νίκης Βόλου και μπλούζα αν γουστάρει και δε θα σας ρωτήσει. Αν θέλει και γουστάρει επίσης μπορεί να κυκλοφορεί και στην Αγριά και θα σας γράψει κανονικά γιατί δεν σας βλέπει και καθόλου. Εσείς τα φοβερά και τρομερά κόκκινα τσιροπούλια της Αγριάς θα του κάνετε ντα; Θα κλείσετε το δρόμο μπροστά στην ΑΓΕΤ; 3 και ο κούκος είστε άλλωστε το ξέρουν και οι πέτρες στις πλάκες του Αναύρου. Ποια ΠΑΕ του Ολυμπιακού δε θα τον αφήσει να κοιμηθεί ρε; χαχαχαχα!!
Τέλος όλα αυτά τα γράφουμε και τα πιστεύουμε, γιατί στην αρχή του παραληρήματος σας γράφεται ότι θα νικήσετε την Paris Saint-Germain και πέσαμε κάτω από τα γέλια απλά, ξεραθήκαμε.
Ο φόβος για τη Νίκη Βόλου, που μεγαλώνει και δυναμώνει φαίνετε στα γραφόμενα σας και δεν κρύβεται. Περαστικά σας λοιπόν και καλή χώνεψη. Η Νίκη Βόλου θα είναι για μια ζωή ο εφιάλτης σας και μάλλον εσείς έχετε χάσει τον ύπνο σας από αυτή και από τον Α. Πάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου