Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0. ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...

Την ήττα γνώρισε σήμερα στην Κατερίνη η ομάδα της Νίκης Βόλου. Eχασε από τον Πιερικό με 2-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, σε ένα παιχνίδι που το τελικό του σκορ σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Οι κυανόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλο τον αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τόλιο που «κατέβασε ρολά».

Αντίθετα οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ στις ισάριθμες επισκέψεις τους με αξιώσεις στην περιοχή της Νίκης, παίζοντας σχεδόν σε όλο το ματς πίσω από τη μεσαία γραμμή και «χτυπώντας» στις αντεπιθέσεις.  
Ο Ντάνι στο 27’ πέτυχε το 1-0, ενώ ο Καθάριος διέψευσε τις όποιες ελπίδες των παικτών της κυανόλευκης ομάδας έστω και για την ισοπαλία σκοράροντας στο 86’ και διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς οι φίλαθλοι της Νίκης έδωσαν βροντερό παρών στην κερκίδα.

Κίτρινες: Φαμπίνιο, Ιτσιος, Τόλιος, Λαζαρίδης – Τάσιτς, Κυριάκος, Ριζογιάννης
Διαιτητής: Κιοτζένης (Καβάλας)
Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Βάντσης (Δράμας)
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Παπαστεργίου (64' Λαζαρίδης), Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Ίτσιος, Φαμπίνιο, Κόιτς (64' Καθάριος), Σεχολάρι, Δεσποτόφσκι, Ντάνι (80' Δήμου).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καρακούτσης, Ψιάνος (80' Φλίγκος), Μήτσης, Καρατζάς, Βέρτζος, Τάσιτς, Ριζογιάννης (70' Τάντιτς), Πουρτουλίδης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον (70' Γιάκομπ).





πηγή: www.nikifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου