Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Α2 μπάσκετ: Την πρωτοπόρο Ν. Κηφισιά υποδέχεται στις 5 μ.μ. η Νίκη


Την ισχυρή και εκ των πρωτοπόρων Νέα Κηφισιά υποδέχεται σήμερα στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας η Νίκη, για την 4η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ.
Το έργο των «κυανόλευκων» είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Α2 μπάσκετ: Την πρωτοπόρο Ν. Κηφισιά υποδέχεται στις 5 μ.μ. η ΝίκηΗ Νίκη έχει τεράστιο πρόβλημα στη θέση του...

 
...πλέι μέικερ. Ο Γρηγόρης Μυστιλιάδης είναι τραυματίας στο πέλμα και θα λείψει σήμερα, ενώ ο Παναγιώτης Παπούλιας ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και επέστρεψε στην ομάδα. Ωστόσο εδώ και δέκα ημέρες δεν έκανε προπονήσεις και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσει σήμερα τη Νίκη.
Έτσι ο Γιώργος Ζαφειρούδης θα παρατάξει τους Ηλία Φωσσέ, Αντώνη Σαμαρά, Αντώνη Χρηστομάνο, Γιώργο Μαυρογιάννη, Σάκη Κουτίνα, Λευτέρη Στάμο, Γιάννη Καραγκιολίδη, Γιάννη Μαλτέσιο, Νίκο Θεοδωράκο, Μιχάλη Πολίτη και ίσως τον Παναγιώτη Παπούλια.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ. Γεωργιάδης, Πουρσανίδης, Ταρενίδης με κομισάριο τον κ. Τσοπουρίδη.
Κάλεσμα στον κόσμο από την Ερασιτεχνική
Κάλεσμα στους φιλάθλους να ενισχύσουν σήμερα την ομάδα μπάσκετ της Νίκης απευθύνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Το κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Με την πρωτοπόρο ομάδα της Α2 Ν. Κηφισιά αγωνίζεται το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας. Η ομάδα δεν έχει περιθώρια επιλογής αγώνων είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια και γι' αυτό ζητάει τη στήριξη των φιλάθλων του αθλήματος προσπαθώντας να κάνει την υπέρβαση και να σταθεροποιηθεί ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ. Η Ν. Κηφισιά έχει συνεχόμενες νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα (απέκλεισε τον Άρη Θεσσαλονίκης), αλλά οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση πιστεύουν ότι με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουν».
Το πρόγραμμα
Για την 4η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ θα διεξαχθούν οι εξής συναντήσεις:
Σάββατο 3/11
16.30 ΟΦΗ-Αίολος Τρ.
17.00 Αγ. Παρασκευή-Παγκράτι
17.00 Αρκαδικός-Ίκαροι Σερ.
17.00 Νίκη-Ν. Κηφισιά
17.00 Δόξα Λευκ.-Κόροιβος
17.00 Φιλαθλητικός-Λαύριο
Κυριακή 4/11
17.00 Ερμής Λαγκ.-Ηράκλειο
Η βαθμολογία
(σε 3 αγώνες)
1. Ν. Κηφισιά 6
2. Ερμής Λαγκ. 6
3. Φιλαθλητικός 6
4. Λαύριο 6
5. Κόροιβος 5
6. Παγκράτι 4
7. Δόξα Λευκ. 4
8. Αρκαδικός 4
9. Ηράκλειο 4
10. Αγ. Παρασκευή 4
11. Τρίκαλα 4
12. Ίκαροι Σερ. 4
13. Νίκη Β. 3
14. ΟΦΗ 3
Πηγή: Goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου