Παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου, καθώς και λόγω της ιδιαιτερότητας του ματς, να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό ώστε να γίνει ομαλά η είσοδος τους στο Στάδιο και να μην επικρατήσει συνωστισμός.
Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα
VIP Κερκίδα: 30 ευρώ
Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ
Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ
Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ
Παιδικό: 5 ευρώ
Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι): 15 ευρώ*
*Το Βόρειο πέταλο θα λειτουργήσει μόνο αν το επιτρέπει η αστυνομία
Προπώληση Εισιτηρίων
Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 18/11 από δύο εκδοτήρια στην Α’ Πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Για λόγους ασφαλείας δεν θα υπάρξουν άλλα σημεία προπώλησης.
Εκδοτήρια
- Θα λειτουργήσουν συνολικά πέντε εκδοτήρια.
- Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 14.30 το μεσημέρι (εκτός από αυτά που θα λειτουργούν από τις 12μ).
- Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσουν τρία εκδοτήρια, το ένα πριν την είσοδο στην Πεζογέφυρα και τα άλλα δύο στο τέλος αυτής πριν την είσοδο στο γήπεδο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήρια των 15, 10 και 5 ευρώ παιδικό. Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15, των 10 και των 5 ευρώ (παιδικό).
- Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος στους κατόχους Διαρκείας Silver (ασημί), Basic (μωβ), Blue (μπλε), Economy (θαλασσί) και σε φιλάθλους με εισιτήρια των 20 και 30 ευρώ και των 5 ευρώ (παιδικό).
- Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (αν το επιτρέπει η αστυνομία)
Διευκρινίσεις
- Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
- Για τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας.
- Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο.
- Για να μην επικρατήσει συνωστισμός, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρακαλεί θερμά τους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.
Ισχυρή Ασφάλεια
- Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.
- Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ή με πλαστό εισιτήριο, ή με κάρτα διαρκείας που ήδη έχει χρησιμοποιηθεί θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.
Κάρτες Ελευθέρας Εισόδου
Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου του Συλλόγου Νεφροπαθών θα εισέρχονται από την Β Πεζογέφυρα.
Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου των τμημάτων υποδομών θα εισέρχονται από την Α Πεζογέφυρα.
Για πληροφορίες για την αναλυτική είσοδο των φιλάθλων δείτε εδώ:
Πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΘΚΗΤΙΚΑ ΠΛΕΣΙΑ, ΟΙ ΥΠΟΙΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφή