Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς Γιάκομπ στην Καλλιθέα

iacob2Για την Αττική αναχωρεί σήμερα στις 3μμ η αποστολή της Νίκης Βόλου, καθώς αύριο (21/11) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Καλλιθέα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
 

Με μια χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με τον Στέλιο Μανωλά να έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα ο Γιάκομπ ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο από ένα αιμάτωμα που "κληρονόμησε" από τον αγώνα με τη Λάρισα και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Στέλιος Μανωλάς επέλεξε δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές για την αποστολή και συγκεκριμένα τους: Ηλία Βούρα, Τάσο Καρακούτση, Άγγελο Βέρτζο, Δημήτρη Σαμαρά, Στέργιο Ψιάνο, Χρήστο Μήτση, Μανώλη Σκούφαλη, Τάσο Κυριάκο, Νίκο Πουρτουλίδη, Παντελή Ριζογιάννη, Μπόζινταρ Τάντιτς, Κώστα Φλίγκο, Βασίλη Καρατζά, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Γιώργο Λαζαρίδη, Ιβάν Τάσιτς, Ανδρέα Μκρτσιάν και Ντανιέλ Ουέλινγκτον.

Το αυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.30 στο Δημοτικό Γήπεδο, Γρ. Λαμπράκης και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟΤΕTV.

Πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

1 σχόλιο :