Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Επέστρεψε στις επιτυχίες με νίκη επί του Φωκικού

nikipanigyriΕπιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών για τη Νίκη Βόλου, που στο ντεμπούτο του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο επικράτησε με 1-0 του Φωκικού στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ουέλινγκτον στο 83’.



Η Νίκη μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να πιέσει ψηλά, όμως παρά την υπεροχή της στο πρώτο 45λεπτο της έλειψε η μεγάλη ευκαιρία για να απειλήσει τον Γεωργίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο μέρος ο Φωκικός δεν «πάτησε» στην περιοχή του Βούρα.  Στο 5' ο Ουέλινγκτον επιχείρησε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως ο Γεωργίου μπλόκαρε σταθερά. Ο Κυριάκος στο 15' με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την αγκαλιά του Γεωργίου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σαμαρά είκοσι λεπτά μετά. Ο Φωκικός έκανε το πρώτο του σουτ στο 43' με τον Γκόμες, χωρίς να απειληθεί ο Βούρας. Στο 44' η Νίκη έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ψιάνος σούταρε και η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Σκούφαλη που με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Βέρτζος έπιασε την κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Κυριάκου με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Δεν υπήρξε αλλαγή σκηνικού στην επανάληψη. Η Νίκη ήταν και πάλι αυτή που προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ένα γκολ, με τον Φωκικό να αμύνεται μαζικά. Στο 48' ο Ουέλινγκτον μετά από κεφαλιά πάσα του Γιάκομπ, σούταρε από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 60' ο Θωμόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Μήτση, προ του Βέρτζου μάλιστα που προσπάθησε να αλλάξει την πορεία της μπάλας με κεφαλιά ψαράκι. Στο 67' ο Φλίγκος δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Το γκολ άργησε αλλά ήρθε τελικά στο 83’ με τον Ουέλινγκτον. Ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ψιάνου βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενουμένων γράφοντας το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Κυριάκος δοκίμασε το πόδι του από μακριά σημαδεύοντας λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελαζόγλου - Γούτας (Χαλκιδική)
Κίτρινες: Γιάκομπ - Γκόμες, Σκαρίμπας, Τετέ 

Οι συνθέσεις:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Πουρτουλίδης (90' Καρατζάς), Σκούφαλης (59' Φλίγκος), Ουέλινγκτον, Γιάκομπ (74' Τάσιτς) 
ΦΩΚΙΚΟΣ: Γεωργίου, Λίτσος, Κωστόπουλος, Θωμόπουλος (85' Λουκίνας), Εσονό, Τετέ, Σκαρίμπας (79' Παπαζούδης), Αλμπέρτο, Ευσταθίου, Ταμπάκης (73' Θέος), Γκόμες

Εισιτήρια αγώνα:
56Χ20 ευρώ
31Χ15 ευρώ
539Χ10 ευρώ
94Χ 5 ευρώ
Σύνολο: 720 

Πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου