Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Μανωλάς: "¨Εκπληξη για μένα η παρουσία του κόσμου μας..."

manwlas2"Ούτε στην... Α' Εθνική τέτοια ντέρμπι" , είπε ο Στέλιος Μανωλάς που έπλεξε για μία ακόμα φορά το εγκώμιο στον υπέροχο κόσμο της Νίκης, που ήταν πολύ περισσότερος από 2000, όσα εισιτήρια του δόθηκαν δηλαδή! 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Στέλιος Μανωλάς: "Ήταν ένα ντέρμπι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Μπήκαμε για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δεν τα καταφέραμε, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις να κάνουμε ευκαιρίες, λίγες. Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ούτε δυσαρεστημένους ούτε ικανοποιημένους. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δύσκολα δέχεται γκολ, προσέχει πολύ την άμυνά του και κρίνω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο"

Για τον κόσμο: Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας γιατί ήταν πάρα πολύς ο κόσμος και ήταν έκπληξη για εμένα. Είχαμε πάρει 2000 εισιτήρια αλλά ο κόσμος ήταν παραπάνω στις κερκίδες. Μας βοήθησε πάρα πολύ και θα το ανταποδώσουμε με νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι Α' Εθνική με πολύ κόσμο και πάθος, δεν είχαμε έκτροπα παρά μόνο λίγο στο τέλος, κύλησε καλά, η αντιπαλότητα βγήκε μόνο στον αγώνα".
Για την πορεία και τη συνέχεια: "Είχαμε βάλει ως στόχο να παίζουμε κάθε Κυριακή για τη νίκη και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Βλέποντας ότι το ρόστερ της ομάδος έχει ποιότητα, είπαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε και την άνοδο. Όμως, βλέπω ότι υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στη Β' Εθνική, τουλάχιστον δέκα θα παλέψουν για την άνοδο. Θα δούμε εάν μπορούμε να πάρουμε κάποια παιδιά να μας βοηθήσουν γιατί το θέλουμε, είναι σαράντα παιχνίδια, είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα".


Σούλης Παπαδόπουλος: "Ήταν ένα ντέρμπι με κόσμο κι από τις δύο πλευρές, που μπορεί να το ζηλεύει και η Σούπερ Λιγκ. Αγωνιστικά, συμφωνώ ότι δεν ήταν καλό παιχνίδι, είχε πολύ πάθος κι ένταση, που έπαιξε ανασταλτικό ρόλο. Εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά και για τον κόσμο μας. Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ μοιρασμένο το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο, εάν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν η δική μας. Είχαμε τη μεγάλη φάση στο τέλος με τον Παππά, εάν σκοράραμε εκεί, θα κερδίζαμε. Με μία όμως ευκαιρία, δεν έχεις πολλές πιθανότητες να κερδίσεις. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς με ισοπαλίες και εκεί είναι το πρόβλημά μας. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και δεν έχω κανένα παράπονο.
Τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να κάνεις μεταγραφές, σε πολλά παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο κι έπρεπε να έχουμε περισσότερους πόντους. Κάποιες επαφές για ενίσχυση ήδη έχουν γίνει, θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και βλέπουμε".
Άγγελος Βέρτζος (Νίκη Βόλου): "Ένα πραγματικό ντέρμπι που ο κάθε ποδοσφαιριστής χαίρεται να παίζει. Εμείς μπήκαμε με δύο σκοπούς, πρώτα να νικήσουμε για τον κόσμο μας και μετά κοιτάξαμε εάν θα φύγουμε με πόντους ή με πόντο. Πήραμε την ισοπαλία και προχωράμε".
Δημήτρης Τσιάτσιος (Ολυμπιακός Βόλου): "Το ντέρμπι έγινε σε ωραίο κοινό, δεν είχαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν κινδυνέψαμε σε καμία φάση, εμείς δημιουργήσαμε μία-δύο για να κάνουμε το γκολ, ειδικά στο τέλος με τον Χάρη Παππά. Συνεχίζουμε, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και τώρα πάμε να παίξουμε τον αγώνα Κυπέλλου το Σάββατο με τον Ατρόμητο"





1 σχόλιο :

  1. ΜΑΝΩΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ...ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ Η ΟΜΑΔΑ..ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ..Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑΣ..ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ...ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ(ΕΣΤΩ Κ ΤΥΠΙΚΑ)..ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 3 ΝΙΚΕΣ Κ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ..ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή