Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χαμός ...στο Πανθεσσαλικό!!!

Ο κόσμος της Νίκης μπόρεσε και γλύτωσε μία νέα ποδοσφαιρική τραγωδία...
Χαμός ...στο Πανθεσσαλικό μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΑΣΚΟ, όπου οι φίλοι της Νίκης εγκλωβισμένοι από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τις συνεχείς ρίψεις δακρυγόνων!!!



Μεταξύ των 3500 περίπου φιλάθλων της Νίκης Βόλου, υπήρξαν και μητέρες με μικρά παιδιά, όπως και ηλικιωμένοι άνθρωποι, που είχαν πρόβλημα με την αναπνοή τους και όχι μόνο.
Ο κόσμος κινδύνευσε να ποδοπατηθεί και να ζήσουμε ένα νέο "Χέϊζελ" ή... "Καραΐσκάκη"!!!
Ευτυχώς οι φίλοι της Νίκης κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να διαφύγουν σώοι και αβλαβείς για τα σπίτια τους, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να συνεχίζουν να κάνουν αλόγιστα χρήση των χημικών...

Η φωτογραφία είναι από το nikivoloumembers.org


3 σχόλια :

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ.
    ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ: nikivoloumembers.org.

    KALH SOY HMERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΛΦΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ.

      Διαγραφή
  2. 1ον)Δεν είναι τυχαίο ότι στα συμαντικά παιχνίδια που έρχονται ματ εκτός νομού για ενισχυσεις,με το παραμικρό έχουμε επεισόδεια.Τα ίδια είχαν γίνει και με τον ποντιακλή πέρισυ.
    2ον)Δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα το χ αλλά σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μαζέψει πολύ κόσμο φέτος όπως χθες,με τη λάρισα(0-0),με καβάλα(0-2) δεν έχουμε πανηγυρίσει το γκόόόλ.Ας έμπαινε ένα γκολ να τρελαθούμε και ας μας ισοφάριζαν.
    3ον)Επιβάλεται να έχουμε τον ίδιο κόσμο την τετάρτη με πανθρακικό και ακόμη περισσότερο στο επόμενο εντός με παναιτωλικό από τη στιγμή που δώσαμε τόσα λεφτά στον Μποτσιβάλη ενώ όπως αποδείχτηκε δεν χρειαζόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή