Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Οριστική συμφωνία της ΠΑΕ Νίκη με τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό

panthessaliko20
Στο Πανθεσσαλικό και με την... βούλα η Νίκη
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ήρθε σήμερα σε οριστική συμφωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ως εκ τούτου η ομάδα της Νίκης θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Πανθεσσαλικό για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέλει να ευχαριστήσει για την καταλυτική τους συμβολή, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη καθώς και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί η οριστική συμφωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα. Επίσης η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί για το ίδιο θέμα και τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη.



Πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

2 σχόλια :

  1. BRAVO AΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ. 2 GOAL ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΤΣΗ ΣΗΜΕΡΑ: ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ:
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-2.

    Υ.Γ. 2000 ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΕΤΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ 9000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4500 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΙΚΙΩΤΕΣ.
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ.
    ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ 15€ ΣΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    ΝΙΚΗ ΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΠΑΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ..ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ..ΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ..ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ 2.000 ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2.000..

      Διαγραφή