Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Νέα... ΝΙΚΗ 2-1 την Δόξα Δράμας στην "κλούβα"!!! (Φωτορεπορτάζ)

Τελικά πήραν... μπροστά οι "μηχανές" της Κ20, αφού η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου κέρδισε με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Δράμας, παιχνίδι που έγινε στο "Παντελής Μαγουλάς".
Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League, με τη Νίκη να εκμεταλλεύεται άριστα τα δύο παιχνίδια έδρας και να κάνει το δύο... στα δύο, συγκεντρώνοντας έτσι μέσα σε δύο αγωνιστικές 6 βαθμούς!
Η Νίκη πέρα από την Δόξα Δράμας, είχα να αντιμετωπίσει κι έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αφού ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε βούρκο από την βροχή που έπεφτε από το βράδυ της Παρασκευής.


Παρ' όλ' αυτά όμως κατάφερε να κερδίσει και να πάρει άλλους τρεις βαθμούς, με δραματικό τρόπο όμως...
Πρόσωπο του αγώνα ο Άγγελος Αργύρης που στο 88' πέτυχε το "χρυσό" γκολ που έκρινε την αναμέτρηση!
Η Νίκη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στις αρχές του β' μέρους με τον Χάμο, αλλά οι Δραμινοί ισοφάρισαν στο 80' λεπτό...
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο, ήρθε ο Άγγελος Αργύρης λίγο πριν το φινάλε, να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να γράψει το τελικό 2-1 για την ομάδα μας!!!
 Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Βλαχόπουλος, Ποτόμι, Μπλούχος (48' Αγγελής), Χασιώτης, Τζανετόπουλος, Μέτσε, Καρακώστας (50' Αλεξανδρής), Αργύρης, Χάμος, Μαλακασιώτης (75' Βουρδάκης), Γεωργατζής.

Δόξα Δράμας: Ματσιώρης, Νικολαϊδης, Τουγκελίδης, Γκορόγιας, Κωνσταντινίδης (15' Γιάγκου), Λέκοβιτς (65' Βαφάκης), Σιάμπος, Κανετίδης, Αμανατίδης, Συμεωνίδης (80' Πεντεζίδης), Μπάμπουρας.






1 σχόλιο :

  1. ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΛΗΚΡΑΤΗ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΓΚΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή