Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ο Ανδρέας Πάτσης στον "Blue Star fm 105,1"...

Ο Ανδρέας Πάτσης με τον Άλαν Λαλίν
Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε στον "Blue Star fm 105,1" αναλύοντας τις προθέσεις του για την ομάδα, ενημερώνοντας τον κόσμο της Νίκης για τα προβλήματα, τον σχεδιασμό, τις μεταγραφές και το μέλλον!
"Πρώτα να τονίσω πως η ομάδα είναι απόλυτα ήρεμη, οι παίκτες μας είναι δεμένοι μεταξύ τους, είναι αυτό που λέμε ομάδα!" είπε ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ που τόνισε: "Τον Δεκέμβριο και αφού ήδη είχε έρθει ο κ. Μανωλάς, κάναμε μία αξιολόγηση του υλικού μας και προχωρήσαμε γρήγορα σε μεταγραφές και αποδεσμεύσεις...
Ήμαστε η μόνη ομάδα που ολοκλήρωσε πρώτη τον σχεδιασμό της!
Αγώνα με αγώνα, η ομάδα παίζει όλο και ποιο ποιοτικό ποδόσφαιρο, αυτό το βλέπει ο κόσμος...".
Ο κόσμος που μπορεί να βλέπει μία ...super ομάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αντιλαμβάνεται όμως πως πολλά άλλαξαν και στον διοικητικό τομέα.
Ο Ανδρέας Πάτσης τόνισε σχετικά: "Διοικητικά υπάρχουν ακόμα ανοιχτά μέτωπα... Η εξυγίανση συνεχίζεται και δεν έχει να κάνει με τα αμέτρητα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζω!
Ο προπονητής Αλεξίου για παράδειγμα, τόσο αυτός όσο και άλλοι, συμπεριφέρθηκαν στυγνά και στεγνά στην Νίκη...




Άνθρωποι κυνικοί, που εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία μου στην ΠΑΕ!
Οι προσφυγές είναι πολλές, εξήντα (60) παρακαλώ, καμία σχέση δηλαδή με όλα αυτά που μου είπαν...
Υπάρχει παίκτης που είναι απλήρωτος από το 2008 (!!!) και ζήτησε τώρα τα χρήματα απαιτητά, χωρίς τον παραμικρό διακανονισμό.
Επίσης ο Νάστος για παράδειγμα που με πήρε τηλέφωνο να τον πάρω πίσω στην ομάδα γιατί την... αγαπάει (;;;), τον περασμένο Ιούνιο μας "γονάτισε" για 10.000 ευρώ!
Ο Μπουσινάκης τα ίδια, για 30.000 ευρώ αυτός. Άμεσα απαιτητά, αν δεν πάρεις το χαρτί ότι πλήρωσες, ο αγώνας δεν ορίζεται, δεν παίζεις!!!
Τα λεφτά που πληρώνουμε στην εφορία να καταλάβει ο κόσμος, είναι πιο πολλά από τις εισπράξεις που έχουμε στα εντός έδρας ματς.
Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή σφραγίστηκαν σήμερα (Παρασκευή) το μεσημέρι!
Πολλά προβλήματα που ο κόσμος δεν τα μαθαίνει, ο κόσμος που αγχώνεται για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στα παιχνίδια της... Έτσι πρέπει να είναι!".
Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης έκανε λόγο και για τους παίκτες που έφυγαν και που δεν ανακοινώθηκε ποτέ από την ΠΑΕ αυτό... "Γιάκομπ, Σούφλας, Χολέβας και Μκρτσιάν έφυγαν. Ο Γιάκομπ μας έκανε προσφυγή, όπως και οι Χολέβας, Μκρτσιάν. Εμείς τους κάναμε αγωγές και οι υποθέσεις είναι στα δικαστήρια.
Αγωγές έχουμε καταθέσει και κατά άλλων παικτών, όπως του Σωτρίνη, που αφού εξοφλήθηκε από την ΠΑΕ, αυτός συνεχίζει να κρατά τις συναλλαγματικές της ΠΑΕ!
Πολλά λεφτά για προσφυγές, Πετράς, Βλάχος, Πουλάκος, Ζιάγκας...
Όμως η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα!
Πολλοί είναι αυτοί όμως που θα ήθελαν να είχαμε..."
Ο κ. Πάτσης αναφέρθηκε και στις φήμες που ήθελαν τον Τάσο Κυριάκο να θέλει να φύγει από την ομάδα: "Ο Τάσος έχει δεθεί με την ομάδα! Μάλιστα ο ίδιος μας συμβούλεψε να πάρουμε τον Κοντοδήμο, με τον οποίο ήταν παρών στις επαφές και μάλιστα υπερθεμάτισε για να υπογράψει στη Νίκη!
Από τη Νίκη φεύγει μόνο όποιος θέλω εγώ... 
Η απόφαση για τον Μήτση ήταν ειλημμένη απόφαση δική μου.
Σεβόμαστε τους παίκτες, τους ειδοποιήσαμε όλους πιο μπροστά για να έχουν τον χρόνο να βρουν ομάδα.
Επίσης είχα προτάσεις για παίχτες μας, δεν το σκέφτηκα καν, παρά τα οικονομικά ανταλλάγματα... Ούτε όμως και κανένας παίκτης δεν μου ζήτησε να φύγει!
Ψάχνουμε πολλά πράγματα στις μεταγραφές, έχει να κάνει με την χημεία της ομάδας, η οποία πρέπει να έχει και υποδομή.
Δοκιμάσαμε πολλά νέα παιδιά, όπως και δεχτήκαμε πολλά τηλέφωνα από παίκτες και μάνατζερ.
Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή θα τον πάρεις, αφού νομίζεις ότι μπορεί να σου προσφέρει...".
Και το μεγάλο ερώτημα: "Θα κάνει η Νίκη άλλη μεταγραφή;". Να η απάντηση του προέδρου: "Εάν προκύψει παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, θα αποκτηθεί!
Ακούω κι εγώ για κάποια ονόματα που είναι στο στόχαστρο της Νίκης, όπως για παράδειγμα ο Τσιμπάμπα. Ο Τσιμπάμπα λοιπόν έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ, πως θα αποκτηθεί;;;
Ο Σίσιτς με τον ΟΦΗ... Τέλος πάντων, το θέμα είναι να φτιάξεις ομάδα, σύνολο".
Ο Ανδρέας Πάτσης έκανε κι έναν μίνι απολογισμό της θητείας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Αντέξαμε, κερδίζουμε σταδιακά την εμπιστοσύνη του κόσμου. Κοιτάξτε την διαδρομή των δέκα τελευταίων μηνών: Γι' αυτό και η τηλεόραση του ΟΤΕ στο αφιέρωμα που έκανε για μας, έκανε λόγο για το "θαύμα" της Νίκης!
Η Νίκη πλέον είναι μία ομάδα που ενδιαφέρει όλους, απέκτησε οντότητα, προσωπικότητα, κύρος!
Αυτό είναι και το μεγαλύτερο επίτευγμα..."
Με την ερασιτεχνική Νίκη τι γίνεται όμως; "Σέβομαι την ιδέα του ερασιτέχνη, που αποτελεί τον θεματοφύλακα του ονόματος και του σήματος!
Ακόμα όμως έχουμε κάποιες διαφωνίες, διαφωνίες που ξεκίνησαν από συμπεριφορές....
Π.χ. ο Ζιάγκας που ακόμα δίνει χαρτί για να μην παίξουμε.... Εγώ δεν μπορώ να τον έχω συνομιλητή!
Με την πάροδο του χρόνου, μακάρι να πάψουν αυτές οι διαφορές με την ερασιτεχνική Νίκη.
Για το τέλος ο πρόεδρός μας, κρατούσε το καλύτερο: "Η ομάδα πρέπει να είναι ανταγωνιστική, ο κόσμος πρέπει να την εμπιστευτεί, ήμαστε στην αφετηρία για πολλά πράγματα!
Ζούμε μία από τις καλύτερες περιόδους μας, μέσα σ' αυτόν τον κυκεώνα που ζούμε...
Το σύνθημα που λέει ο κόσμος ..."κι αν δεν σε δω... κτλ" δεν το έχω ακούσει πουθενά. Εδώ είναι και η διαφορετικότητα του κόσμου μας!!!
Θα πάμε και στην σούπερ λίγκα, σιγά - σιγά, όλα θα γίνουν. Οι Νικιώτες δεν είναι οπαδοί της κατηγορίας.
Αισθάνομαι ότι εκπροσωπώ μία μεγάλη ομάδα!!!
Η προσπάθεια είναι κοινή, λάθη θα γίνουν, η κριτική βοηθά, όχι όμως η υπερβολή της κριτικής...
Η επανάληψη και η υπερβολή κάνει κακό.
Η ψυχολογία επίσης είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο, εμείς έχουμε την ψυχολογία του νικητή!!!" είπε ο Ανδρέας Πάτσης, που ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο για το μεσημέρι αυτής της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό...






2 σχόλια :

  1. Είσαι μεγάλος πρόεδρος τελικά, είναι μεγάλη ευτυχία που σε έχουμε μπροστά κύριε Πάτση.
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    Alohas-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Μαγουλά τον τιμήσαμε....στο καινούργιο γήπεδο θα έρθει η σειρά σου.
    Ανδρέα σε ευχαριστούμε για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή