Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Κατώτερη των προσδοκιών η Νίκη... 1-1 με Πιερικό (βίντεο)

Κατώτερη των προσδοκιών στάθηκε η ομάδα της Νίκης, που ούτε και με τον Πιερικό μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς!
Η ομάδα φανερά επηρεασμένη από τις συνεχείς αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, έχασε στην κυριολεξία την... μπάλα και προδόθηκε από μόνη της.
Ο Γιώργος Χατζάρας μάλλον μπέρδεψε την ομάδα παρά την βοήθησε και η Νίκη δεν κέρδισε μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, σε ένα καθοριστικό χρονικά σημείο.
Οι βαθμοί που χάθηκαν δεν μπορούν να αναπληρωθούν ή τουλάχιστον, δύσκολα αναπληρώνονται.
Ήδη η Νίκη στον δεύτερο γύρο μετρά την δεύτερη απώλεια στο Πανθεσσαλικό σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ενώ αγνοεί τη νίκη για επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος!!!
Με ισοπαλίες ο στόχος της ανόδου φυσικά και δεν μπορεί να επιτευχθεί, ενώ θα τονίσουμε και πάλι ότι το ματς με τον Πιερικό ήταν κομβικής σημασίας...


Η ομάδα ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη, προς το χειρότερο βέβαια, δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που έπαιζε, το ποδόσφαιρο που ξέρει, το ποδόσφαιρο που μπορεί.
Πλέον μπορεί να παίξει από εδώ και πέρα αυτό το εκπληκτικό ποδόσφαιρο;
Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα...
Μπορεί η Νίκη;
Μπορεί ο Γιώργος Χατζάρας να "μάσει" την ομάδα τώρα στο ποιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος;
Μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση;
Η ομάδα πάντως από το παιχνίδι της Ριζούπολης παρουσιάστηκε αγνώριστη, η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας επηρέασε αρνητικά τους "κυανόλευκους", που αναγκαστικά πρέπει να ξεχάσουν την εποχή Μανωλά και Μπίλη, που στ΄ αλήθεια έπαιξαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο.
Από το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού δεν θα ξεχάσουμε την εκπληκτική - μία ακόμα στην σεζόν - ευκαιρία που έχασε ο Σκούφαλης κι ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 0-0, το ολέθριο λάθος του Βέρτζου που έδωσε το γκολ στον Μανίκα, το ωραίο γκολ του Χάρη Παπά μετά από ωραία πάσα του Πουρτουλίδη, αλλά και το φάουλ του Λαλίν που έβγαλε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων...
Από εκεί και πέρα καθυστερήσεις επί... καθυστερήσεων από τους Κατερινιώτες και τον διαιτητή και συνεχείς εσωτερικές αλλαγές του Χατζάρα, που περισσότερο μπέρδεψαν την ομάδα παρά την βοήθησαν.
Για την ιστορία να γράψουμε ότι στο 10΄ ο Μανίκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βέρτζου και άνοιξε το σκορ, ενώ η Νίκη ισοφάρισε στο 48΄ με τον Χάρη Παπά, που "κρέμασε" τον τερματοφύλακα Βασιλειάδη αφού τον πρόλαβε στην έξοδο...
Κρίμα για την Νίκη, που στο ποιο κρίσιμο χρονικό σημείο δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.
Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας μάλλον δεν ωφέλησε την ομάδα,η οποία παρουσιάστηκε αγνώριστη!

Νίκη Βόλου (Γιώργος Χατζάρας): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής, Πουρτουλίδης (83' Ουέλινγκτον), Παππάς (68' Τάντιτς), Λαλίν, Σκούφαλης (46' Τζιώρας), Κυριάκος.
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Νίκου, Μπελόσεβιτς, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Γιαζιτζόγλου, Αποστολίδης, Παπατόλιος (90+3' Ίτσιος), Καθάριος (82' Καραγκούνης), Μανίκας (83' Σεχολάρι), Πολίτης.


4 σχόλια :

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ..ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ! ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΣΠΡΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΧΑΤΖΑΡΑ....ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ....Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΜΠΙΛΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, Η ΟΜΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ Ο ΠΑΤΣΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 2005, ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΗΜΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τα ριξουμε στο Χατζαρα παιδια απο το πρωτο παιχνιδι.Κανουμε ευκαιριες αλλα δεν βαζουμε το γκολ για να ερθει η νικη..εκει ειναι το θεμα..δεν εχουμε και καθολου τυχη τι πραμα ειναι αυτο....Μετα και τη σημερινη γκελα παντως επιβαλετε θετικο αποτελεσμα στις γριες(τουλαχιστον το χ) γιατι σε περιπτωση ηττας απομακρυνεται κατα πολυ η απευθειας ανοδος δυστυχως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή