Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αγγλία... 3-4 σε παιχνίδι παρωδία και ήττα για την Κ 20 (Φωτορεπορτάζ)

Σε ένα παιχνίδι - παρωδία, έτσι όπως το μετέτρεψαν οι διαιτητές, η ομάδα της Κ 20 της Νίκης Βόλου έχασε στο "Παντελής Μαγουλάς" από την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή με 3-4!
Περίπου 500 φίλοι της Νίκης πήγαν στην "κλούβα" να δούνε τους μελλοντικούς "αστέρες" της ομάδας μας, αλλά - ακόμα και σε πρωτάθλημα Νέων - η διαιτησία τους εξόργισε...
Μία πεντακάθαρη φάση οφσάιντ, έφερε την αποβολή του Χασιώτη με 2η κίτρινη, αφού το οφσάιντ που αρχικά καταλόγισε ο βοηθός, μετατράπηκε σε ...πέναλτι και στο 45΄ της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και ο διαιτητής απέβαλε για διαμαρτυρία και τον τερματοφύλακά μας Βλαχόπουλο!
Και να φανταστείτε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους νεαρούς "κυανόλευκους", αφού μόλις στο 18΄ ο Μέτσε άνοιξε το σκορ.


Στο 37΄ Βουρδάκης διπλασίασε τα τέρματα της Νίκης Βόλου, η οποία ήταν ανώτερη σε όλα από τους αντιπάλους της, που πελαγοδρομούσαν και η συντριβή τους, ήταν θέμα χρόνου!
Στο σημείο εκείνο ανέλαβαν δράση οι διαιτητές, όταν στο 40' ο πρώτος βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ στον επιθετικό του Ηρακλή, όμως ξαφνικά το σημαιάκι κατέβηκε από τον βοηθό, η φάση συνεχίστηκε και ο Χασιώτης ανέτρεψε αντίπαλό του, μέσα στην περιοχή της Νίκης.
Το πέναλτι δόθηκε, μαζί και η δεύτερη κίτρινη στον Χασιώτη που μοιραία πήγε στα αποδυτήρια, όπως και ο κ. Δημήτρης Γκόλιας, ο οποίος αποβλήθηκε και αυτός αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα για το κωμικοτραγικό αυτό συμβάν...
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε τα δικαιολογημένα νεύρα των γηπεδούχων και στο 45΄ ισοφάρισε το παιχνίδι από το... πουθενά!
Ο τερματοφύλακας Βλαχόπουλος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή και αυτός τον απέβαλε με απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα!
Η Νίκη έμεινε με εννέα παίκτες, ο Ηρακλής στο 60΄ πέτυχε το 2-3 και στο 80΄ το 2-4...
Η Νίκη όμως δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 90΄ μείωσε με γκολ του Άνταμ Τζανετόπουλου, που διαμόρφωσε το τελικό 3-4...
Αν και με εννέα, αν και με κόντρα διαιτησία, οι νεαροί της Νίκης απέδειξαν ότι διαθέτουν πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο.
Όσο για την διαιτησία, όταν βλέπουμε "χειρουργεία" και στο πρωτάθλημα Νέων, τι να γράψει κανείς!
Κρίμα, έτσι μόνο κακό μπορούμε να κάνουμε σ΄ αυτά τα παιδιά που τώρα ξεκινάνε το ποδόσφαιρο.
Κρίμα και ντροπή, τι άλλο;


Ο Μέτσε γράφει με σουτ έξω από την περιοχή το 1-0.
Ο Βουρδάκης με πολύ δύναμη και πείσμα κερδίζει μια χαμένη μπαλιά και κάνει το 2-0.

Αρκετός κόσμος και σήμερα στο ματς της κ20, δίπλα στην ομάδα που την χειροκρότησε στο τέλος.
Οι παίκτες της Νίκης Βόλου στο κέντρο του γηπέδου μετά το τέλος του ματς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου