Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Στην θύρα 6 της Ριζούπολης οι οπαδοί μας...

Δυναμικό παρών του κόσμου και στην Ριζούπολη
Στην θύρα 6 του γηπέδου της Ριζούπολης θα καθίσουν οι οπαδοί της ομάδας μας, στο ματς της Τετάρτης κόντρα στον γηπεδούχο Απόλλωνα.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και οι φίλοι της ομάδας μας, θα μπορούν να τα προμηθευτούν έξω από την θύρα 7, όπου θα υπάρχει εκδοτήριο αποκλειστικά γι΄ αυτούς.
Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση της Αθηναϊκής ΠΑΕ:

 

«Η είσοδος για τους κατόχους μαθητικών, στρατιωτικών και φοιτητικών εισιτηρίων θα γίνεται από τη Θύρα 3 (1 και 2 ευρώ). Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 2. Η είσοδος για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και των υπολοίπων εισιτηρίων (10 ευρώ) θα γίνεται από την Θύρα Ε (κεντρική). Η είσοδος για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα γίνεται από την Θύρα 6 (10 ευρώ). Για τους φίλους της Νίκη Βόλου θα λειτουργεί εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 7. Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 9 και όχι από την Θύρα Ε (κεντρική)».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου