Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Για πλάκα "χ" η ΝΙΚΗ με δοκάρι του Λαλίν!!!

ergotelisniki21
Φάση από το χθεσινό παιχνίδι της Κρήτης
 Το ποιο εύκολο απόγευμα πέρασε η Νίκη Βόλου μέχρι τώρα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, παίρνοντας για... πλάκα την ισοπαλία από τον Εργοτέλη, που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε την πρώτη θέση που έχει στην βαθμολογία!
Βέβαια η Νίκη έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην φανεί καθόλου ο Εργοτέλης, που για μία ακόμα αγωνιστική πήρε σφυρίγματα από την διαιτησία, αλλά αυτή την φορά δεν τα κατάφερε.

 Μάλιστα, αν ο Λαλίν ήταν περισσότερο εύστοχος ή ακόμα και τυχερός και η μπάλα δεν πήγαινε στο δοκάρι, η Νίκη θα έπαιρνε ένα άνετο τρίποντο!
Έστω κι έτσι όμως, η Νίκη Βόλου κράτησε με σχετική άνεση τον βαθμό και ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό στην συνέχεια του, μια συνέχεια που θέλει την ομάδα μας να επιστρέφει στο "Πανθεσσαλικό" και να αντιμετωπίζει τα Ψαχνά...
Πουρτουλίδης και Φλίγκος που δεν έπαιξαν σήμερα στο Ηράκλειο, επιστρέφουν δριμύτεροι για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Διαιτητής ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας), που έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βούρα, Ριζογιάννη.
Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Ρέντζας, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (23' Κοζωρώνης), Λαμπίν (61' Χρυσοφάκης), Χαντί (78' Ευαγγέλου), Ζάχορα, Ουέλιγκτον.
Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Καρατζάς, Βέρτζος, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Ριζογιάννης, Κυριάκος (88' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης (77' Τάντιτς), Λαλίν, Τζιώρας (61' Παππάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου