Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Κ. Λάζος

Γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας και επί σειρά ετών πρόεδρος της Νίκης Βόλου και νυν της ερασιτεχνικής.

Τραγική κατάληξη είχε στις 7 σήμερα το απόγευμα η επιστροφή από τη δουλειά του για τον γνωστό Βολιώτη επιχειρηματία Κώστα Λάζο αφού το Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε λίγο έξω από τα Κανάλια εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το βαρύτατα τραυματισμό του. Στη συνέχεια και κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο Κώστας Λάζος ηλικίας 73 ετών ασχολούνταν με το εμπόριο ξυλείας και κάρβουνου με ιδιαίτερη επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες . Κατά την ώρα του τραγικού δυστυχήματος χθες επέστρεφε για μία ακόμη φορά από τη δουλειά του στο Δυτικό Πήλιο.

Ήταν πασίγνωστος στην κοινωνία της Μαγνησίας τόσο ως επιχειρηματίας όσο και ως πρόεδρος της Νίκης Βόλου την οποία υπηρέτησε με πάθος για πολλά χρόνια πράγμα που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στο φίλαθλο κοινό. Ο Κώστας Λάζος ήταν πατέρας τριών ενήλικων παιδιών και η είδηση του τραγικού θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία αφού επρόκειτο για άνθρωπο ιδιαίτερα κοινωνικό και δραστήριο.
Το κυανόλευκο πάθος θέλει να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για αυτή τη μεγάλη απώλεια στην οικογένεια της Νίκης Βόλου και να στείλει τα συλλυπητήρια στους οικείους τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Κώστα. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...

2 σχόλια :

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ.....ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα,
    Μακάρι να υπήρχαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν εσένα!
    Καλό ταξίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή