Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Δύσκολη η παραμονή του Λεωνίδα Μπίλη στη Νίκη

Ο Λεωνίδας Μπίλης
Τεράστιο ενδιαφέρον έχει η υπόθεση της παραμονής του Λεωνίδα Μπίλη στην ομάδα της Νίκης, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Χατζάρα...
Ο άμεσος συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά στο "τιμόνι" της Νίκης, είναι στον "αέρα", παρά τις δεσμεύσεις του ίδιου του Ανδρέα Πάτση για το αντίθετο.


Ο Γιώργος Χατζάρας είναι λογικό να επιλέξει αυτός τον άμεσο συνεργάτη του, ενώ θεωρείτε βέβαιο ότι δύσκολα θα δοθεί καίριο πόστο στον Λεωνίδα Μπίλη, που κακά τα ψέματα θεωρεί τον εαυτό του περισσότερο "μάχιμο" προπονητή, παρά οτιδήποτε άλλο (πχ τεχνικός διευθυντής).
Η φυσική συνέχεια της εποχής Μανωλά, που άκουγε στο όνομα Μπίλης, έφυγε ανεπιστρεπτί για την Νίκη, που άλλαξε σελίδα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με απρόβλεπτα αποτελέσματα...
Πάντως κάτι επίσημο δεν υπάρχει από την ΠΑΕ, απλά ο Λεωνίδας Μπίλης τις τελευταίες ημέρες δεν μετέχει στις προπονήσεις, ενώ φυσικά ούτε στον πάγκο ήταν στον αγώνα με τον Πιερικό. 

4 σχόλια :

  1. Κρίμα,

    Φυσική "συνέχεια" στον πάγκο. Αυτός ήταν ο προπονητής. Με αυτόν η ομάδα έπαιζε μπάλλα. Τώρα πάμε για κλωτσοσκούφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αντικατάσταση τους ραμπουσιτς από τον γούναρη και του γούναρη από τον σηφακη νομίζω ότι μοιάζουν πολύ με την αντικατάσταση μπιλη από τον χατζαρα.και δεν εξετάζω αν o Χατζαρας είναι καλός η κακός,έντιμος η άτιμος.απλά ήταν άνευ λόγου και αιτίας η αντικατάσταση του μπιλη που ήταν ουσιαστικά εδώ και 4 μήνες o προπονητής της ομάδας και είχε την ομόφωνη ψήφο του λαού της νίκης.δύσκολο να έχει άλλη κατάληξη το έργο από αυτή που έχουμε ξαναδεί.όσο για χτες,συγχαρητήρια στον κόσμο,στον παππα και το λαλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΙΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΝΩ Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επρεπε να του δοθει μια ευκαιρια στο τιμονι της ομαδας για ενα,δυο αγωνες ακομη μετα τον απολλωνα γιατι ηξερε την ομαδα και φανηκε να εχει δεθει μαζι της ..Ο Χατζαρας οπως και καθε νεος προπονητης θελει μια περιοδο προσαρμογης και αναλογως θα κριθει κι αυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή