Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Στο τελικό η Νίκη Βόλου, έκοψαν και την πίτα τους οι Νέοι Αθλητές στο μπάσκετ



Προκρίθηκε στον τελικό Μαγνησίας η παιδική ομάδα μπάσκετ των Ν.Α. Νίκης Βόλου

     Στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος Μαγνησίας προκρίθηκε η ομάδα μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, κερδίζοντας στον πολύ ενδιαφέρον ημιτελικό που διεξήχθη στο κλειστό του ΕΑΚ το B.C. Volos με σκορ
62-51. Οι κυανόλευκοι με προπονητή τον Αποστόλη Καμακά είχαν το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα με κύριο όπλο τους την καλή άμυνα. Ωστόσο, απειλήθηκαν στην αρχή της τέταρτης περιόδου εκεί όπου το B.C. Volos πλησίασε στο καλάθι (45-43). Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της Νίκης ήταν πιο αποτελεσματικοί στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και με καθαρό μυαλό έφτασαν στη νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό.
Τα δεκάλεπτα: 21-12, 35-28 (ημίχρονο), 45-39, 62-51 (τελικό).
Με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης αγωνίστηκαν οι: Αλεξόπουλος, Κωστούλας, Φερχάτι, Κοντογιάννης, Καραθανάσης, Μπρόζος, Ματζαβίκος, Μουχαρέμ, Παπανικολάου, Στεργιούλας-Παπαζήσης.

Έκοψαν την πίτα τους οι Νέοι Αθλητές του μπάσκετ της Νίκης

     Σε ένα οικογενειακό δείπνο που έλαβε χώρα σε γνωστή ταβέρνα του Βόλου, το τμήμα μπάσκετ της εφηβικής και ανδρικής ομάδας των Νέων Αθλητών Νίκης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και οι παραβρισκόμενοι, μακριά από την πίεση των αγώνων, δείπνησαν και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αθλητές, ο προπονητής Γιώργος Ζαφειρούδης καθώς και οι έφοροι του τμήματος.
     Η διοίκηση του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει την ψησταριά “Η καύτρα” (Κασσαβέτη 122 με Εθν. Αντιστάσεως) και τον υπεύθυνο του καταστήματος κ. Γιάννη Σταυραντώνη για την άψογη φιλοξενία, όπως και τους χορηγούς της εκδήλωσης: “Sport Café” (Μαιάνδρου 92 - υπεύθυνος κ. Τάκης Νταβλαμάνος), “Blue Sport Café” (Κυρρίλου – Μυτιλήνης Ν. Ιωνία) και τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου