Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Οριστικά παρελθόν ο Σ. Μανωλάς

Οριστικά παρελθόν από την ομάδα είναι και επίσημα από χθες ο Σ. Μανωλάς. Ο πρόεδρος Α. Πάτσης έκανε τελικά δεκτή τη χθεσινή παραίτηση του Σ. Μανωλά και η ομάδα θα κατέβει στο ματς με τον Απόλλωνα, με προπονητή τον
βοηθό Λ. Μπίλη.
Ο Α. Πάτσης μήλισε πριν λίγο στον Blue Star 105.1 και δήλωσε ικανοποιημένος για τη χθεσινή εμφάνιση και επανέλαβε ότι όλοι μαζί φίλαθλοι και παίκτες θα ανεβάσουμε τη Νίκη Βόλου κατηγορία.

4 σχόλια :

  1. Δε με ενοχλεί η φυγή μανωλα επί της ουσίας αλλά η παραίτηση ως εικόνα που περνάει προς τα έξω.κατά τα άλλα o μπιλης πρέπει να στηριχτεί,τον θεωρώ κεφάλαιο για την ομάδα και έχει αντίληψη της ομάδας στην οποία βρίσκεται και του μεγαλείου της.και θα ήθελα γενικό ρόλο αρχηγού στα αποδυτήρια του κυρίου γρηγοριαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι να στηρίξουμε τον κύριο Μπίλη, που είναι πραγματικά υπέροχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΟΤΑΝ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Α ΕΘΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή