Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Σούλης και Γκίτκος... είχαν την τιμητική τους!!!

Δύο ένορκες καταθέσεις προστατευόμενου μάρτυρα  για στημένο ματς με γραπτή συμφωνία (!) αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ".

Ο μάρτυρας κατέθεσε στον ειδικό εφέτη ανακριτή Γ.Καλόφωνο στις 26/10/2012 και στις 23/11/2012 και ισχυρίζεται ότι "οι πρόεδροι του Εθνικού Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος και του Διαγόρα Κώστας Χρυσοχοϊδης χειραγώγησαν τα μεταξύ τους παιχνίδια στη Football League το 2009 και το 2010".



Μάλιστα ο προστατευόμενος μάρτυρας, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση μόνον του ανακριτή, καταθέτει ότι "οι δύο πρόεδροι είχαν συμφωνήσει εγγράφως για το στήσιμο των αγώνων έναντι 150.000 ευρώ!".

Ο μάρτυρας εμπλέκει τους προπονητές Σούλη Παπαδόπουλο και Αντώνη Μανίκα στην υπόθεση, ισχυρίζεται ότι ο τερματοφύλακας Θεόδωρος Γκίτκος έχει μαγνητοφωνήσει τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια του Εθνικού Αστέρα και τονίζει ότι "υπάρχει ένα κύκλωμα στον χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο μας εκβιάζει ότι αν μιλήσουμε μπορεί ακόμα και να μας σκοτώσουν ή να βρούμε δουλειά σε αλλη ομάδα".

Στην εκπομπή παρενέβησαν ο Κώστας Χρυσοχοϊδης και ο Θεόδωρος Γκίτκος και διέψευσαν τον μάρτυρα.

πηγή: dikisports.blogsport

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου