Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ρεπό και στο βάθος... η πρώτη τριάδα

Στιγμές σαν κι αυτή, θέλουν να ζήσουν οι "κυανόλευκοι" κόντρα στα Ψαχνά
Ρεπό ξεκούρασης από το κοπιαστικό ταξίδι της Κρήτης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα Τρίτη οι "κυανόλευκοι", αφού με τον τρόπο αυτό θέλησε να τους αποφορτίσει αλλά και να τους φρεσκάρει κάπως ο Στέλιος Μανωλάς!
Οι παίκτες της Νίκης το Σάββατο επιστρέφουν μετά από ένα περίπου μήνα στο "σπίτι" τους, θέλοντας ταυτόχρονα να επιστρέψουν και στις νίκες.
Τελευταία τους νίκη ήταν αυτή στο "Πανθεσσαλικό" κόντρα στην Παναχαϊκή (3-1) και με την επιστροφή στο "σπίτι", θέλουν να επαναλάβουν αυτό που έκαναν και με τους Πατρινούς: Να κερδίσουν, αλλά και να παίξουν το γνωστό καταιγιστικό ποδόσφαιρο που παίζουν, πανικοβάλλοντας όλους τους αντιπάλους τους, από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης!

 Στο παιχνίδι του Σαββάτου που όπως είναι ήδη γνωστό, θα είναι και τηλεοπτικό, η ομάδα της Νίκης θα παραταχθεί πλήρης, αφού εξέτισαν τις ποινές τους οι Νίκος Πουρτουλίδης και Κώστας Φλίγκος οι οποίοι έλειψαν από την Κρήτη...
Στο ματς του Ηρακλείου ο Παντελής Ριζογιάννης αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει σε κάποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια και αυτό θα είναι κόντρα στον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό.
Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει η Νίκη και ο Στέλιος Μανωλάς, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός αυτό.
Τέλος οι παίκτες της Νίκης Βόλου πληρώθηκαν σήμερα, με την ΠΑΕ να βάζει χρήματα στους λογαριασμούς τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου