Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο Νίκος Στάμος ο... επόμενος

Στο ραδιόφωνο του "Blue Star fm"θα μιλήσει ο Ανδρέας Πάτσης
Με την σειρά... όλοι θα πάρετε!!!
Ένας - ένας παίρνουν σειρά στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ζητούν χρήματα, τα οποία φαίνεται ότι δεν τα είχαν εισπράξει ποτέ...
Σειρά του Νίκου Στάμου να ζητήσει 3.915 ευρώ από τον Ανδρέα Πάτση, που καλείται να καταβάλει το ποσό αυτό στον συγκεκριμένο παίκτη με την μηδαμινή προσφορά στην ομάδα, αφού σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα κινδυνεύει να χάνει όλα τα ματς στα "χαρτιά", αλλά και να αφαιρεθούν από την ομάδα 2 βαθμοί...
Για όλα αυτά και για πολλά άλλα, θα μιλήσει όμως την Πέμπτη (14/02) το απόγευμα στον "Blue Star fm. 105,1" ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης.
 


Αναλυτικά η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου αναφέρει : «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 329/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 12.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος υπολοίπου ποσού των 10.604,00 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 549/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.
2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΜΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 301/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 12.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 3.915,00 ευρώ, νομιμοτόκως όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 405/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών».

1 σχόλιο :

  1. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΜΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή