Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Προπόνηση με κόσμο και... βροχή

Που καιρός για ξεκούραση στη Νίκη, αφού η ομάδα μας επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες στην βάση της και το απόγευμα, πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, μετά το ματς της Ριζούπολης και πριν απ΄ αυτό με τον Πιερικό, την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν ένα χαλάρωμα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και πάλι βρέθηκε κόσμος στην προπόνηση!
Ο κόσμος που πήγε να χειροκροτήσει τους παίκτες αλλά και την τεχνική ηγεσία, για την παρουσία της ομάδας στην Ριζούπολη αλλά και για το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε...


Πλέον όλοι κοιτάζουν το παιχνίδι με τον Πιερικό, παιχνίδι που η Νίκη πρέπει να το κερδίσει και να πάρει τους τρεις πόντους πάση θυσία!
Να σημειωθεί ότι από το Κυριακάτικο παιχνίδι θα απουσιάσει ο Παντελής Ριζογιάννης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει στο συγκεκριμένο ματς την ποινή του.
Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε και ο Τάσος Κυριάκος, που θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής κόντρα στην Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου