Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Εν βρασμώ ψυχής η παραίτηση Μανωλά... (βίντεο)

Έξαλος ο Στέλιος Μανωλάς με την εγκληματική διαιτησία...
« Χίλια μπράβο στους παίκτες μου, στους φιλάθλους και στον πρόεδρο. Δηλώνω ότι σήμερα παραιτούμαι» είπε ο Στέλιος Μανωλάς μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και αμέσως έφυγε από την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου, αφού απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν ο λόγος έχει να κάνει με την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου....
 Όμως μετά τις δηλώσεις των δύο παικτών, Λαμπρόπουλου και Κυριάκου, ο Λεωνίδας Μπίλλης, βοηθός του Μανωλά, θέλησε να αποκαταστήσει τα πράγματα: «Θέλω να μιλήσω, για να μην ακυρωθεί η προσπάθεια των παιδιών. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και ζητήσαμε από τα παιδιά να συνεχίσουν μ’ αυτόν τον τρόπο. Εμείς ως προπονητές μένουμε ευχαριστημένοι, όταν η ομάδα καταθέτει την ψυχή της και το σώμα της. 

Επειδή ο κόσμος χειροκρότησε τη Νίκη, δίνω το μήνυμα ότι η ομάδα εκείνη που πριν από 46 χρόνια ήταν στην Α’ Εθνική, όσοι ζουν θα την ξαναδούν εκεί και όσοι μας βλέπουν από τον ουρανό τώρα χαμογελούν. Ο πρόεδρος μας ως καινούργιος Π. Μαγουλάς θα κάνει αυτό που πρέπει. Η παραίτηση του Στέλιου Μανωλά έγινε εν βρασμώ ψυχής. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το ματς σήμερα ήταν τηλεοπτικό και είδε όλη η Ελλάδα τι ποδόσφαιρο παίζει η Νίκη και τι η άλλη ομάδα, γιατί έγιναν κάποιες δηλώσεις από τον άλλο προπονητή ότι η ομάδα του δικαιούνταν το αποτέλεσμα». 



Ο Τάσος Κυριάκος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αγωνιστικά δε θέλω να πω τίποτα. Είμαι επαγγελματίας από το 99’ κι αυτό που έγινε σήμερα πρώτη φορά μου συμβαίνει εμένα. Είναι κρίμα για τα νέα παιδιά. Κάνουμε βήματα πίσω. Όσοι είδαν το ματς από την τηλεόραση είδαν και έβγαλαν συμπεράσματα. Ακόμη και μέσα από τη φυσούνα ο διαιτητής τα έβαλε μαζί μας για τις κάλτσες που φορούσαμε και το φανελάκι. Όλη η Ελλάδα είδε τι συνέβη. Μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο. Έχουμε αποδείξει μέσα στο γήπεδο ποιοι είμαστε. Ίσως μας φοβούνται και ο μοναδικός τρόπος να μας αντιμετωπίσουν είναι αυτός. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα πολεμήσουμε. Ήταν καθαρά θέμα ατυχίας ότι δε βάλαμε κάποιο γκολ».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου