Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Με Κόροιβο για την παραμονή... σε "βαρύ" κλίμα το Σάββατο

Εξαιρετικής σημασίας αγώνα δίνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, η οποία υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, τον Κόροιβο Αμαλιάδας. 
     Στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες μας δείχνουν χαρακτήρα, παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις και παρ’ όλες τις αντιξοότητες, με τη βοήθεια του κόσμου πέτυχαν τρεις πολύτιμες νίκες στο γήπεδό μας. Η τιτάνια αυτή προσπάθεια των παικτών και του προπονητή μας αξίζει να στηριχθεί, αφού θεωρούμε μεγάλη υπόθεση για τη Μαγνησία να εκπροσωπείται στην Α2 Εθνική κατηγορία και οι βολιώτες φίλαθλοι να παρακολουθούν μπάσκετ υψηλού επιπέδου.


     Η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” καλεί το φίλαθλο κοινό του Βόλου να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας το Σάββατο στον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και με τη φωνή και το χειροκρότημα μας να οδηγήσουμε την ομάδα σε μια πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή στην κατηγορία.
     Από την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνεται, ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Κόροιβος Αμαλιάδας. Γενική είσοδος στον αγώνα είναι τα 5 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα παρακάτω σημεία προπώλησης μέχρι και την ημέρα του αγώνα, όπως και από το εκδοτήριο του γηπέδου από τις 4:00μ.μ. του Σαββάτου:
1. Γραφεία Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» (Γήπεδο “Π. Μαγουλάς”)
2. Καφέ Κίνηση (Μαιάνδρου 14)
3. Υδροχόος Καφέ (Μαιάνδρου-Σμύρνης, απέναντι από το γήπεδο της Νίκης)
4. Blue Sport Café (Κυρίλλου-Μυτιλήνης Ν. Ιωνία)
5. Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου
6. Blue Club Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης”
     Επίσης, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Νίκης με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στις 7:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, παρουσία της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας όπως και όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με δώρα για τους αθλητές της Νίκης. Καλούνται οι αθλητές, γονείς και φίλοι της ομάδας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου