Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΕΑ καλεί και πάλι τον καλό της "πελάτη" Ολυμπιακό...

Η ΕΕΑ καλεί Ολυμπιακό ΒόλουΣτην συνεδρίαση της Πέμπτης (14/02) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αποφάσισε να καλέσει ενώπιόν της τον εμφανιζόμενο ως νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Δημήτρη Καραγιάννη, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για την μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας της Μαγνησίας.


Παράλληλα από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου εστάλη έγγραφο ερώτημα προς την ΕΕΑ για το αν θα πρέπει να διακοπεί η διαδικασία εκκαθάρισης για τις ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα (από τότε που είχαν αποβληθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα λόγω μη νόμιμης  μετοχικής σύνθεσης, με την ΕΕΑ να δηλώνει αναρμόδια.
Τέλος το Διαιτητικό Εφετείο με έγγραφό του ρωτά την ΕΕΑ αν έχει δοθεί αναστολή εκτέλεσης μέχρι την έκδοση της σχετικής απόφασης προκειμένου να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα ο Ηρακλής σε σχέση με την υπόθεση της μη έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής του.

Για ποια "πολυμετοχικότητα" κάνουν λόγο λοιπόν τα τοπικά "κόκκινα" ΜΜΕ, από την στιγμή που οι μετοχές της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ μεταβιβάστηκαν στον κ. Καραγιάννη;;;
Και όπως διαβάσαμε όλοι, η εκκαθάριση σε Καβάλα και Ολυμπιακό συνεχίζεται...
Μούγκα και πάλι από τα τοπικά "κόκκινα" ΜΜΕ!!!
Ας δούμε μέχρι πότε όμως...

1 σχόλιο :

  1. Κυανολευκο παθος πες μας οτι δεν ξερεις οτι οι αυστριακοι ειναι ειδη απο τωρα στη σπουπερ λιγκα?ολη ελλαδα το ξερει.παλι στα ποδια μας θα τους εχουμε του χρονου αν ολα πανε καλα για εμας.οποτε μην ασχοληστε καλυτερα μ αυτους.το βρωμικο χρημα κ κονε παντα θα μετρανε στην ελλαδα.ποιος καραγιαννης κ ποια εεα πλεον.απο αμερικη χρηματοδοτηται πλεον ο ολυμπιακος βολου.νουμερα χρηματοδοτουμενα κ με το νομο πλεον οι αφμ-τζιδες με κουμανταδωρο τον αχιλλεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή