Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Θα δώσω τα πάντα για τη Νίκη Βόλου

Από την πρώτη στιγμή που επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Στέλιου Μανωλά από τη Νίκη Βόλου, ο Γιώργος Χατζάρας ήταν μεταξύ των βασικών υποψηφίων για το πόστο του προπονητή των «κυανόλευκων». Και από το βράδυ της Πέμπτης (21/2), η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι και επίσημη. Ο 59χρονος τεχνικός είχε συνάντηση με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ανδρέα Πάτση και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.
Το a-sports.gr λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας Χατζάρα - Νίκης Βόλου επικοινώνησε με το νέο τεχνικό της ομάδας της Μαγνησίας, ο οποίος δήλωσε για το νέο ξεκίνημα στον πάγκο των «κυανόλευκων»:
«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, όπου πολλές ομάδες πάνε για την άνοδο... Η Νίκη είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό και ιστορία. Αυτά τα στοιχεία τα μετρά κάθε προπονητής... Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει το στόχο της η ομάδα. Και εννοείται ότι ο στόχος της Νίκης Βόλου είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Από εκεί και πέρα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δουλειά και όλα τα άλλα θα έρθουν. Δεν μου αρέσει να λέω πολλά...».
Σε ερώτησή μας για το πότε πιάνει δουλειά, ο Χατζάρας απάντησε: «Αμέσως... Την Κυριακή θα κάτσω στον πάγκο. Αύριο θα κάνω την πρώτη προπόνηση». Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος κόουτς θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Πιερικό, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του στην ομάδα της Κατερίνης.

πηγή: a-sports.gr

1 σχόλιο :

  1. ...α να δούμε....αρκεί να θυμάσαι πως ο Μανωλάς είχε ψηλά τον πήχη...κι ήρθε στην Νίκη ως αδιάφθορος. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή